Vona Gábor: történelmi jelentőségű otthonteremtési programra van szükség

2020-tól évente 10 ezer új lakással, és 10 ezer felújított lakással segít a Jobbik. 

A legerősebb ellenzéki párt kormányfőjelöltje évadnyitóján beszélt arról, hogy a bérfelzárkóztatás mellett az otthonteremtés ami nagyon a fiatalok számára. Ám ahhoz, hogy legyen fedél a magyar fiatalok fölött, ehhez először a devizahitel-válságot kell megoldani – tette hozzá.

Ezután viszont neki kell állni a valódi otthon teremtésnek.

„Valódi otthonteremtési programot szeretnénk, 2020-tól évente 10 ezer új lakással, és 10 ezer felújított lakással fogjuk ebben a programban a fiatalok lakhatást biztosítani”

- rögzítette Vona Gábor.

Tolmácsolta a leendő Jobbik-kormány üzenetét is:

„magyar fiatal, te fontos vagy nekünk, mi számítunk rád, mi szeretnénk, ha te itthon maradnál, és tudjuk azt, hogy az egyik legnagyobb problémád, hogy nem tudsz lakáshoz jutni. Mert nincs esélyed, de itt vagyunk mi, itt van a magyar kormány, segítünk neked ebben, mert nekünk nem tudsz többet adni, nem tudsz többet tenni, mint ha itthon maradsz, és el kezded az életed itthon, a szülőhazádban”.

Történelmi jelentőségű otthonteremtési program van szükség – foglalta össze Vona Gábor.

A Jobbik lehetővé tenné, hogy indokolt esetben nulla forintért jussanak albérlethez a fiatalok

A sorozat 15. állomásán először kiegészítette a Vona18 legelső pontját, a „se szegény migránst, se gazdag migránst" bővítette„a se titkos migránst"vállalással.A titokban befogadott 2300 migráns ügyét nem tudja szó nélkül hagyni. Az évszázad átverésének tartja ezt a sztorit, a kormány és Orbán Viktor három évig hazudott az országnak.