Ezek tényleg nem normálisak! A Fidesz felvállalta Lázár bécsi videóját

Ez szépen odavág az osztrák kapcsolatoknak, és rossz színben tünteti fel egész Magyarországot.

Felháborodás kíséri Lázár illetlen bécsi videóját Ausztriában

A történet előzménye, hogy a hódmezővásárhelyi bukástól megreccsent kancelláriaminiszter gondolta, kimegy Ausztriába egy kicsit Bécset szapulni, az osztrák város példájával rémisztgetni a magyar embereket. Mert hát Lázár szerint Bécsben már csak idős, fehér keresztények élnek, amúgy a város mocskos, félelem és reszketés van, mindennapos a bűnözés, amely a bevándorlóknak köszönhetően.

“Mi mindig is az egyenes beszéd hívei voltunk: a migránst migránsnak, a no-go zónát no-go zónának kell nevezni, sőt nyíltan beszélni kell mindarról, ami Európában zajlik. Az ellenzék és mások hiába próbálják letagadni a valóságot, az emberek is látják, hogy Brüsszel és a Soros-hálózat migránsokkal árasztják el Európát. Az európai nagyvárosok: Bécs, Firenze, Brüsszel, Berlin, Párizs, Róma, London, Stockholm stb. a bevándorlás első áldozatai. Európa nagyvárosaiban állandósult a terrorveszély, ugrásszerűen megnőtt a bűncselekmények és a nők elleni erőszakos támadások száma, no-go zónák vannak. Ha április 8-án Soros emberei alakítanak kormányt, Budapestre és Magyarországra is ez a sors vár”

- közölte szerdán a Fidesz.

 

Sebastian Kurz kancellár, akivel annyira jóba akar lenni a magyar kormány, Lázár videójával kapcsolatban azt nyilatkozta: „A magyar városoknak csak azt kívánhatom, legyenek olyanok, mint Bécs.” A Fidesszel eddig szimpatizáló Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) bécsi alpolgármestere, Dominik Nepp pedig úgy fogalmazott: a magyar miniszter videója „illetlen” volt, és túlment a szomszédos országok közötti jó viszonyban szokásos udvariasság határain.

Azért, ha már bűncselekményekről van szó, meg nagyvárosokról, akkor az uniós forrásokból hülyére gazdagodott fideszes elit tagjai kitehetnék a lábukat az uradalmaikból, és szétnézhetnének Budapest néhány környékén is. Lenne mit javítani a köztisztaságon meg a közbiztonságon.