Miközben Balassagyarmatra szállítják a menedékkérőket, a fideszes jelölt azzal riogat, hogy az ellenzék bevándorlókat telepítene a térségbe

Balla Mihály, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje nem szégyellős.

Portálunk tegnap Dobrocsi Lénárd jobbikos országgyűlési képviselőjelölt bejegyzése nyomán beszámolt róla: este egy rendőrségi busz állt a balassagyarmati menekültszálló előtt, újabb "turistacsoportot", azaz migránsokat hozva. 

Éjszaka fotózták le a menedékkérőket szállító rendőrségi buszt

A Fidesznek a migráció a legfontosabb kampánytémája, éppen ezért hazudja azt a Jobbikról, hogy az lebontaná a kerítést. A valóság viszont az, hogy a kerítést a Jobbik találta ki, a Jobbik kényszerítette ki a kormánytól, és az önálló határőrséggel való megerősítését is ők akarják elérni.

Miközben a kormány az adófizetők milliárdjaiból látszatháborút vív Soros Györggyel, Brüsszellel és az ENSZ-szel, az ellenzéket pedig folyamatosan a migránsok betelepítésének szándékával vádolja, folyamatosak a betelepítések. A bevándorlási hivatal statisztikája szerint januárban a kérelmezők 45 százalékát beengedték az országba.

Hiába látott azonban napvilágot a hír, Balla Mihályt, a választókörzet országgyűlési képviselőjét ez nem zavarja. A balassagyarmati Megafon riportjában azzal riogatta a nagyoroszi lakosokat, hogy az ellenzék illegális bevándorlókat telepítene a községbe. Balla szerint ha az ellenzéknek lehetősége nyílna rá, migránsokat szállásolna el a településen, ő azonban ismeri a helyiek véleményét, így tudja, hogy ebből nem kérnek az emberek.

Dobrocsi Lénárd, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje portálunk megkeresésére elmondta: "Képmutatás és pofátlanság Balla Mihány nyilatkozata, hiszen Balassagyarmaton épp a Fidesz nyitotta meg a laktanyát, hogy nyílt menekülttábort hozzon ott létre. A Fidesz nyolc éve próbálja hülyíteni a nógrádiakat, Balla erre most rátett még egy lapáttal. Sokat mondó, hogy a képviselő a parlamenti ciklusban összesen egyszer szólalt fel a menekülttábor kapcsán, ám akkor sem volt túlságosan határozott."