Szombathelyen sem tűrték, hogy a Fidelitas plakátjai megrontsák a Húsvét szentségét

Nincs könnyű dolga mostanában a Fidelitasnak a "Kerítésbontók" című vándor plakátkiállítását illetően, hiszen ahol felbukkannak a hazugságra alapozó molinók, azt a helyi jobbikos szervezetek azonnal kiiktatják.

Elsőként Nyíregyházán elégelte meg a Jobbik, hogy a Fidesz ifjúsági szervezete hazugságokkal szórja tele a város főterét, és lefestették azokat a részeket, ahol azt állítják, hogy Vona Gábor lebontaná a kerítést, majd ugyanezen részeket Szegeden egy szikével vágták ki a molinókról.

A kiállítás Szombathelyre érkezett, ahol Balassa Péter, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje azt kifogásolta, hogy a hazugságokat és valótlan állításokat tartalmazó kiállítás épp a húsvéti vásár alatt került ki a város Fő terére.

"Az egyértelműen politikai jellegű bemutatónak semmi keresnivalója nincsen a város központi helyén, a párt elegendő reklámhordozóval rendelkezik az országban"

-fogalmazott Balassa, aki különösen felháborítónak tartja, hogy a Jobbikról megfogalmazott üzenet köszönő viszonyban sincs a valósággal, hiszen többször világossá tették, hogy nem bontanánk le a kerítést, sőt, a határőrség visszaállításával még biztonságosabbá tennénk az országot.

"A hazugságokra és az alapvető félelmekre építő gyűlöletkampányt már így is széles körben terjesztette a kormánypárt, most pedig szó szerint az emberek közé vitte. Ez ellen tiltakozva leszedtem a Jobbikról készült 'műalkotást', egyben követelem, hogy az utazó cirkuszként az egész országon végighurcolt propagandafogásokat távolítsák el a Fő térről, ahol most minden a Húsvétról szól."

A képviselőjelölt azt javasolta a Fidelitasnak, ha továbbra is ragaszkodnak az észak-koreai jellegű kiállításokhoz, akkor nyissanak egy Forradalmi Múzeumot és állítsák fel előtte a molinókat.

Jobbikosok a Fidelitas sajtótájékoztatóján festették le a hazug plakátokat

A Fidelitas új üdvöskéje, a Fidesz választási listáján biztos bejutó helyen szereplő Böröcz Lászlónak ismét sikerült bebizonyítania, hogy jobb, ha nem tart sajtótájékoztatót, mert a tanultakkal ellentétben megesik, hogy beállít egy nem kormánypárti média, esetleg ellenzéki politikus és kénytelen lesz válaszolni a kínos kérdésekre.Böröcz épp a Fidelitas plakátkiállításával turnézik az országban, ahol a kormány hazug állításaira próbálnak ráerősíteni, miszerint az ellenzék, köztük a Jobbik is beengedné az országba a bevándorlókat, amennyiben megnyerné az áprilisi választásokat.

 

sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Eszes Ádám

Friss

sss
2019. június 25. | 17:59
Az elnök szerint pártja nem dughatja homokba a fejét.
sss
2019. június 25. | 11:28
Tíz- és százmilliós profitot zsebelhetett be a Fidesz-közeliként elkönyvelt zenészek közül Nagy Feró, Ákos és Mága Zoltán is.
sss
2019. június 25. | 11:13
A miniszter szerint a kormánynak nem érdeke az a lejáratás, amit egyébként a kormánymédia indított el.
sss
2019. június 25. | 10:06
A kaszinókoncessziók kiváltságos birtokosai minden eddiginél nagyobb, 4,6 milliárd forintos ajándékot kaptak a kormánytól.