Hadházy végül feljelentette Sallai R. Benedeket

Folytatódik az LMP bohózata. Éppen délelőtt szedtük össze, hogy mi történhetett Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és leköszönő országgyűlési képviselőjük, Sallai R. Benedek között szombat délelőtt, máris itt az újabb fejlemény: Hadházy tettleges becsületsértés és garázdaság miatt rendőrségi feljelentést tett.

Hadházy Ákos, az LMP volt társelnöke a Hír Tv Egyenesen című műsorában beszélt a szombati incidensről, amikor a párt egy fegyelmi tárgyalásán, ami maga Hadházy ellen is irányult, Sallai Róbert Benedek állítólag lelökte őt a székéről, aminek következtében egy rövid időre az eszméletét is elvesztette.

Hadházy azt mondta, majd a rendőrségi vizsgálat fogja eldönteni, hogy mi történt pontosan, ugyanis

tettleges becsületsértés és garázdaság miatt tett rendőrségi feljelentést.

Hozzátette, hogy párttársa először megütni próbálta, majd mivel ezt megakadályozták, végül Sallai lelökte őt a székről.

További részleteket nem árult el, csak annyit, hogy a délutáni tüntetésen azért tudott már részt venni, mert saját felelősségére távozott a kórházból.

Miután Sallai R. Benedek egy korábbi Facebook-posztjában utalt arra, hogy érdemes lenne megkérdezni, miért indult Hadházy ellen fegyelmi eljárás, az LMP társelnöke most azt nyilatkozta, hogy azért indult ellene fegyelmi, mert Sallai benyújtott egy beadványt, amelyben kifogásolta, hogy ő további visszalépéseket ígért a sajtóban.

Állítólag így lökhette fel Sallai Hadházyt

Itt írtunk arról, hogy állítólag Sallai Róbert Benedek fellökte/felborította/megborította/felöklelte/felbillentette, valamit csinált Hadházy Ákossal, aki a tevékenység következtében beverte a radiátorba a fejét és elájult, de jól van. Sallai azt mondta, hogy Hadházy csak eljátszotta, hogy meg lett ütve, mert ha tényleg kinyílt volna a pofonzsák, na akkor aztán nem tudna itten a médiákokban haknizni.

 

sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Eszes Ádám

Friss

sss
2019. június 25. | 17:59
Az elnök szerint pártja nem dughatja homokba a fejét.
sss
2019. június 25. | 11:28
Tíz- és százmilliós profitot zsebelhetett be a Fidesz-közeliként elkönyvelt zenészek közül Nagy Feró, Ákos és Mága Zoltán is.
sss
2019. június 25. | 11:13
A miniszter szerint a kormánynak nem érdeke az a lejáratás, amit egyébként a kormánymédia indított el.
sss
2019. június 25. | 10:06
A kaszinókoncessziók kiváltságos birtokosai minden eddiginél nagyobb, 4,6 milliárd forintos ajándékot kaptak a kormánytól.