Állítólag így lökhette fel Sallai Hadházyt

Kötélidegek.

Itt írtunk arról, hogy állítólag Sallai Róbert Benedek fellökte/felborította/megborította/felöklelte/felbillentette, valamit csinált Hadházy Ákossal, aki a tevékenység következtében beverte a radiátorba a fejét és elájult, de jól van.

Sallai azt mondta, hogy Hadházy csak eljátszotta, hogy meg lett ütve, mert ha tényleg kinyílt volna a pofonzsák, na akkor aztán nem tudna itten a médiákokban haknizni.

Szél Bernadett azóta távozásra szólította fel Sallait, mire utóbbi visszatámadt: Szél több százezres fodrász számlákat produkál és közpénzből építi a ruhatárát.

Szóval, miután tisztáztuk, hogy mekkora az egység az LMP-ben, itt az újabb hír.

Az ATV Híradó megkérdezte mindkettő felet. Hadházy annyit mondott, hogy a választási visszalépések miatt törtek ki az indulatok, de mást nem akart elárulni, azon kívül, hogy Sallait kicsit elvitték az érzelmek.

Sallai most is azt mondta, hogy nem ütött meg senkit (amúgy senki nem mondta, hogy adott neki egy sallert, nem? - a sztori szerint csak felborította). A lényeg az, hogy őt provokálták, kacagással.

„Igen, azt állítom, hogy provokált a magatartásával. Gyakorlatilag, amikor el akartam hagyni a termet simán elkezdett kacagni, hogy nem bírom idegekkel.”

Azt azért hozzáteszi Sallai, hogy a kampány végére jelentősen elfogyott a türelme.

Vajon így történt? Sallai Róbert Benedek szerepében VV Alekosz, Hadházy Ákos megszemélyesítője VV Laci, bár sántít, mert itt nincs ájulás, illetve hol van Szél Bernadett?