"A kurva anyját ennek a kis köcsögnek" - Jeszenszky Zsolt kiakadt, amikor a Schmidt Máriáéktól kapott gázsijára emlékeztették

Ismét hiperűrsebességre kapcsoltak a NER-prosztóság csempészhajóján, az Echo TV Keménymag című műsorában - és bele is csapódtak a Mariana-árok fenekébe.

A rezsimhű szervilizmust cinikus arcoskodással és középsulis gólyatábori humorral fiataloschá optikai tuningoló fideszes Tesztoszteron Boys fiúcsapatából ezúttal is Jeszenszky Zsolt emelkedett ki egy igazi, harlemi drogelszámolási vita hangulatát megidéző rap betéttel. 

Dj Jeszy azon húzta fel magát, hogy a kormányt rendszeresen keményen kritizáló konzervatív filmes szakember és publicista, Gulyás Balázs egy pólóra nyomtatva tette közkinccsé a Milo Yiannopoulos budapesti haknijának felvezetéséért kapott 317.000 forintos tiszteletdíját. (Az ügy előzménye az volt, hogy Jeszenszky egy korábbi adásban a Hírtv megszüntetett műsorában Gulyással együtt szereplő Konok Péter adománygyűjtésén gúnyolódott.) Azt már MC Zsolax óta tudjuk, hogy "lenn az utszán nincsen kegyelem", és ezzel most a Mészáros Művek szerelőcsarnokának legzorallabb melósa is szembesítette az elkanászodott Gulyást. Imígyen:

Mélységes mély a magyar média kútja, így azt biztosan nem állíthatjuk, hogy ez volt a hazai televíziózás legtahóbb öt másodperce, de az nagyjából kijelenthető, hogy a Nemzet Fekvenyomója, illetve még inkább a műsor alkotói médiatörténelmet írtak. Az élő adás mágiája elég sok mindent varázsolt a képernyőre az elmúlt évtizedekben, de arra aligha volt példa, hogy felvételről adásba engedjenek egy szép, kerek kurvaanyázást. Tehát, hogy világosan értsük: 

A Keménymag szerkesztő gárdája megnézte ezt a beszélgetést, hallották, hogy abban köcsögnek neveznek és a kurva anyjába küldenek el egy embert, majd azt mondták: "okés, gyerekek, nagyon fasza lesz ez így!"

Sőt, minden bizonnyal még pacsit is adtak egymásnak, hogy mekkora laza jaszkaricsávó már ez a Jeszy, és hogy fognak majd sivalkodni sorosisták, ha ezt meglátják! Amikor májusban szintén Jeszenszky megosztotta orális fantáziáit tapasztalatait a fideszes és a jobbikos csajokról, azt írtam: ha böffentesz vagy szellentesz egyet, és ezt jó pillanatban, valami menő dumával megspékelve teszed, akkor ugyan prosztó vagy, de legalább vicces még lehetsz. Ha azonban az asztalra szarsz, akkor tökmindegy, milyen poént mellékelsz hozzá, simán csak egy prosztó vagy, aki az asztalra szart. 

Ezt most kiegészíthetjük azzal a megfigyeléssel, hogy, aki szerint az asztalra helyezett bélsár vicces, az előbb-utóbb hajigálni is kezdi. Csakhogy a verbális fekália egészen különleges anyag:

akit megdobnak vele, az nem lesz tőle mocskos, aki viszont eldobta, annak a keze szaros marad örökre. 

sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András
sss
2019. április 23. | 16:39
Nem túl elégedettek a helyiek a fideszes városvezetővel.
sss
2019. április 23. | 15:45
Jöhetnek a kórházbezárások?

Szomorúbban nem is indulhatna a hét: a velünk élő 1995, a Nemzet Szakértő Közgazdásza, Bokros Lajos, pontosabban pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom feladta a harcot, nem küzd tovább a modern Magyarországért. Mint írják:

„A Modern Magyarország Mozgalom hét éven át tartó önzetlen küzdelme, amelynek középpontjában az egyén, a vállalkozás és a piac szabadsága, a magyar nemzet és Európa érdekeinek egysége, a sokszínűség ünneplése, a népek közötti feltétlen szolidaritás, a szegények és az elesettek támogatásának, felemelésének parancsa állt, nem vezettek sikerre”.

Ezt olvasva nyilván olvasóink ezrei rohannak bánatukban a kisboltba vagy a kissarkiba egy kevertért, hiszen ők is tudják, érzik, nem vagyunk rá méltók, hogy egy ilyen párt képviselje a "szabadságelvű konzervativizmust, a kapitalista piacgazdaságot és a képviseleti demokráciát".