Dancsó Péter is főpolgármester-jelölt akar lenni

Itt van Puzsér Róbert legfőbb kihívója!

Dancsó Péter vasárnapi videójában jelentette be, hogy Puzsér Róbert indulása egy olyan fenyegetés, ami ellen tenni kell, így ő is azt tervezi, hogy megméretteti magát a választásokon.

Ennek mindössze annyi feltétele van, hogy meglegyen az egymillió feliratkozója a Youtube-on, de mivel most is 963 ezernél jár, ez nem lesz túl nehéz.

Ismert, Puzsér Róbert azzal a vízióval akar indulni Tarlós Istvánnal szemben, hogy „sétáló Budapestet”, azaz autómentes belvárost alakítana ki. Erre Dancsó Guruló Budapestért Mozgalom név alatt azzal emelte tovább a tétet, hogy ne gyalog, hanem inkább Segway-el lehessen végiggurulni a belvárost, mert az sokkal menőbb, és nem is fáradnak el az emberek.

„Amennyiben november 10-ig elérjük az egymillió feliratkozót, elindulok a főpolgármester-választáson.”

Dancsó ezek mellett kipermetezné az idegenszívű poloskákat a városból, megkétszerezné a Glamour-napok számát, közelebb hozná az outlet-boltokat a városhoz, elfenekelné a díszpicsákat, olcsóbbá tenné a tüskét a kisboltokban és Disneylandet építene a fővárosban.

Mindezekhez képest Puzsér csak sétálgatna, így láthatóan méltó ellenfelére akadt Dancsóban. Reméljük, a kettejük közti kampány egy izgalmas és őszinte, első vérig tartó küzdelem lesz: így nem csak a feliratkozók száma, hanem a hírverés is kellő mértékben nőni fog.