A Puzsérnak ajtót nyitó csaj inkább a Kunhalmira hasonlított, bent meg Gyurcsány várta

Kellemetlen randiról számolt be Tarlós István ellenzéki kihívója.

Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt egy videóüzenetben festett le egy cseppet sem romantikus képet a magát baloldalinak nevező pártok által erőltetett előválasztásról.

Szerinte, az előválasztás egy vonzó profil a tinderen, aki gyönyörű képeket küld magáról, ám amikor találkozni szeretnél vele, akkor egy Hős utcai címet ad meg neked.

És a gondok a személyes találkozón kezdődnek!

Ugyanis bár egy csinos csaj nyit ajtót, de az inkább a Kunhalmira hasonlít, aztán követed a nappaliba, ahol pedig Gyurcsány fogad, és fegyvert szegez rád, lebénulsz. Gyurcsány int a két verőemberének, Gréczy Zsoltnak és Vágó Istvánnak, párszor pofán basznak, megkötöznek, kipeckelik a szádat, Gréczy injekciót tol a vénádba. A DJ-pult mögött Szanyi kapitány áll, és vöröslő fejjel kiabál: „összefogás!”, aztán elveszted az eszméleted.

Ezt ki vállalná be?!

Tarlós István ellenzéki kihívója nemcsak az MSZP-nek és a DK-nak üzent, amikor arról beszélt, hogy

"az internet demokrácia, a demokrácia egyetlen lehetséges jövője. A hazai ellenzéknek is csak akkor lehet esélye, ha először is megszervezi magát az interneten, és innen hívja ki az offline térben legyőzhetetlen korrupt feudális rendszert".

Az viszont Puzsér Róbert szerint egyértelmű, hogy pár ezer szocialista és gyurcsányista nyugdíjas véleménynyilvánítása nem előválasztás, hanem pártszavazás.