Tökéletes időzítés: januárban ismerkedhetnek Németh Szilárd karácsonyi halászlevével a csepeliek

Van, aki Gundel-menzán kerekedhet fillérekért, de vannak olyanok is, akiknek viszont be kell érniük Németh Szilárd halászlevével. A Csepeli Hírmondó következõ számában jelenik meg Fidesz-alelnök receptje a politikus Facebook-posztja szerint. A Csepeli Hírmondó volt az az önkormányzati lap, amelyet tavaly 1,4 millió forintra büntettek, mert túltolta Németh Szilárdot az áprilisi választás elõtt - a kormánypárti politikus receptjei külön rovatot is kaptak. 

Az nem derül ki, hogy miért csak januárban teszi közzé a karácsonyi receptet Németh Szilárd, ezért az is elképzelhetõ, hogy így bünteti-e a csepelieket, amiért tavaly áprilisban az országosan 1% alatt teljesítõ Együtt képviselõjét választották helyette.

Németh Szilárd nem főz többet a csepelieknek, véget ért az receptsorozat

Németh Szilárd a rezsicsökkentés után önjelölt NER étkezési tanácsadónak csapott fel. Az igazi magyaros ízeket favorizálva, arcpirító módon szólogatott be minden vega és salátazabálónak, hiszen a laktató és szerinte egészséges étkek a füstölt nyúljáskörmös pacalnál és a kolbászzsírban sült bundáskenyérnél kezdődnek.

Eszes Ádám

(Címlap- és borítókép: Facebook)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik európai parlamenti képviselője szerint Orbán egy újabb nagy barátja, Benjamin Netanjahu is megy a levesbe.
A vásárlás tényét nem cáfolta Benkő Tibor.
A közgazdásznak meggyőződése, hogy minden politikai változásnak belülről kell indulnia.