Nagy Blanka: „Nem bántam meg semmit”

Jogi lépéseket tervez a mocskolódó kormánypárti sajtó ellen.

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendégeként elmondta, nem számított rá, hogy kecskeméti beszéde még egy hónap múlva is ekkora médiavisszhangot vált ki. Hozzátette: nem tudja, hogy most is ugyanezt a beszédet mondaná-e el, de ott és akkor nem tudta volna másképp előadni.

„Nem bántam meg semmit”

- szögezte le.

Úgy érzi, elvitte a fókuszt a beszédről, hogy sokan csak a nem szalonképes szavakat emelték ki, szerinte elvesz a beszéd értékéből, hogy a kormánypárti sajtó csak a két trágár kifejezésére koncentrált.

„Egyetemista szeretnék lenni. Úgy gondolom, akkor is egy olyan ember leszek, aki ugyanennyire bátor és szókimondó”

- mondta az ATV-ben Nagy Blanka. Rendezői szakra szeretne menni, kedvenc drámája az Ember tragédiája, kedvenc rendezője pedig Alföldi Róbert. Határozottan igennel felelt arra a kérdésre, hogy valóban megteszi-e a feljelentést az őt támadó újságírókkal és médiumokkal szemben. Szombat délután a budapesti tüntetésen, a Clark Ádám téren is felszólal a 18 éves gimnazista.

Keményen visszaszólt a gimnazista lány az őt prolizó Bayernek: „Nézzen tükörbe!"

Az Alfahíren megírtuk, hogy Bayer „szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis prolinak" nevezte a fiatal lányt, aki korábban több kormányellenes tüntetésen részt vett, illetve egy decemberi kecskeméti megmozduláson beszédet is mondott. Nagy Blankát most a hvg.hu szólaltatta meg. Az Echo TV Bayer Show című műsorában nem az a legszürreálisabb, ahogy Bayer Zsolt rendszeresen elengedi magát, hanem az, hogy mindezt élő közönség előtt teszi.