Öngyilkos lett a csengeri örökösnő fia

Öngyilkos lett a csengeri örökösnő fia

Felakasztotta magát hétfőn a 2018-as országgyűlési választási kampányban csengeri örökösnőként ismerté vált asszony fia – értesült több forrásból a 24.hu. Az öngyilkosságot az előzetes letartóztatásban lévő Sz. Gáborné korábbi ügyvédje is megerősítette a 24.hu-nak.

Mint ismert, a fideszes Kósa Lajost is mesés svájci örökséggel megbabonázó csengeri asszony férje éppen egy évvel ezelőtt lett öngyilkos, így egy éven belül férjét és egyik gyermekét is elveszítette.

A csengeri asszony évek óta azt állította magáról, hogy 1300 milliárd forintnyi vagyont örökölt, amit többek közt Kósa Lajos is elhitt. 

Az asszony többször is találkozott Kósa Lajossal, és egy megállapodást is aláírtak közjegyző előtt. Kósa később elismerte a dokumentum valódiságát, de csalónak nevezte Sz.-nét, aki tavaly április elején elhagyta az országot, még az előtt, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda beidézte volna kihallgatásra. A nőt nemzetközi elfogatóparancs alapján Svájcban fogták el. Miután megtörtént a kiadatása, hazahozták, őrizetbe vették és letartóztatták.