Rekord gyorsan összegyűjtötte a Jobbik az EP-ajánlásokat

A Jobbik EP-programjának bemutatója
A Jobbik EP-programjának bemutatója

Szabó Gábor pártigazgató közölte, a Jobbik, mint a legerősebb ellenzéki párt már vasárnapra összegyűjtötte az EP választáson való induláshoz szükséges választópolgári ajánlásokat, a szükséges húsz ezernél jócskán többet.

"A kormánypropaganda egy éve hazudja, hogy a Jobbik szervezetileg folyamatosan gyengül, ezzel szemben az igazság az, hogy a Jobbiknak még egyetlen egy EP választásra sem sikerült ilyen gyorsan összegyűjtenie a szükséges ajánlásszámot. Az ellenzéki szavazók visszajelzései alapján egyértelmű, hogy a Jobbik programja, mely biztonságosabb és igazságosabb Európát, valamint szabadabb Magyarországot teremtene. a legerősebb alternatívája a modern kori népességcserét megvalósító Fidesznek"

- fogalmazott.

Információink szerint a Jobbik elnöke, Sneider Tamás és a párt frakcióvezető-helyettese, Jakab Péter hétfő reggel 9-kor adja le az íveket a Nemzeti Választási Irodában.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

1
1
sss
2019. október 14. | 16:24
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
A volt miniszter értékelt: nem túl meglepő módon, nincs megelégedve az eredménnyel.
Bárhogy is próbálja kommunikálni az eredményeket a Fidesz, sikerült a NER-en sebet ejteni: a Fidesz korántsem folytathat tovább következmények nélküli, akadálymentesített politizálást. Vélemény.
A tegnapi önkormányzati választás átrajzolta a politikai erőviszonyokat, stratégiai irányt mutatott az ellenzéknek a kormányváltás célja felé, megtörte a Fidesz 2006 óta tartó győzelemsorozatát az országos választásokon, és rámutatott az Orbán-rendszer gyenge pontjára. Az ellenzék terepet, felelősséget, eszközöket kapott az építkezésre és a kormányváltó alternatíva kimunkálására.