Fideszes alpolgármester: Hende Csaba szétveri a szombathelyi Fideszt

Hende Csaba

Koczka Tibor, Szombathely fideszes alpolgármestere szerint egyértelművé vált: Hende Csaba eddig a városi fideszes többséget verte szét, de jelen pillanatban már a szombathelyi Fideszt is szétveri. A politikust annak ellenére sem indítja el a Fidesz sem polgármesterként, sem pedig egyéni képviselőként, hogy 2014-ben a Fidesz listavezetője volt, egyéni körzetben szavazták be a választók, az elmúlt öt évben pedig alpolgármesterként dolgozott a városban.

A szombathelyi fideszes alpolgármester nekiment a kormányzati szennymédiának | Alfahír

Szombathelyen egy kormányközeli lap, a Szombathelyi Hírlap osztotta meg a város fideszes vezetését.

Azt is sérelmezte, illetve megalázónak tartja - derül ki az ugytudjuk beszámolójából -, hogy az utóbbi hetekben egyetlen egy telefonhívást sem kapott a pártjától, hogy tisztázzák, a jövőben nem számolnak személyével.

Emlékezetes, a Fidesz gyakorlatilag már év elején elvesztette Szombathelyt, az ellenzék átvette az irányítást a Közgyűlés fölött, és eltávolította a rezsim embereit a különböző városi szervezetek éléről, valamint megindult az eddig szerződések felülvizsgálata is. A kormánypárt ennek megfelelően szankcionálta is a helyi kádereit, így például a jelenlegi polgármester, Puskás Tivadar sem újrázhat. Helyette Balázsy Pétert, a Vas Megyei Közgyűlés jegyzőjét indítják. 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

sss
2020. január 29. | 13:45
A Világgazdaság eközben arról ír, hogy már most kimutatható hatással van a koronavírus a magyarországi turizmusra.
1
sss
2020. január 29. | 12:00
1
sss
2020. január 29. | 11:32
Stefano Bottoni szerint az „Orbán. Egy despota Európában” című könyvét most kell kiadni, olvasni és megvitatni, nem három év múlva.
Alsó hangon 20 milliárd.
Stefano Bottoni szerint az „Orbán. Egy despota Európában” című könyvét most kell kiadni, olvasni és megvitatni, nem három év múlva.
Exkluzív felvételek a hungarikumnak számító borok megsemmisítéséről.