Ismét körbetelefonálja a Fidesz a fél országot, hogy hazudozzanak egy jót

""
Az egykori SZDSZ-es politikus több újságíróra is megsértődött a közelmúltban, amiért valódi kérdést tettek fel neki, de nem tudott rá válaszolni

Ezúttal Halász Jánossal játszatták el az ügyeletes hülyegyereket a Fidesznél, a párt szóvivője pedig meggyőzően alakított: bejelentette, kampányt indítanak arról, hogy Gyurcsányék, akiket az ellenzék vezérének hazudnak, lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat. Halász főbb állításai:

  • beengednék a migránsokat
  • a magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék tervéről, hiszen ők vezérlik az ellenzéket
  • a bevándorláspárti európai baloldallal együtt le akarják bontani a kerítést
  • öntik a pénzt a bevándorlást szervező Soros-szervezetekbe

Saját hazaárulásukat lepleznék?

A korábbi SZDSZ-es politikus rezzenéstelen arccal sorolja a Rogán Antal által kitalált idióta baromságokat, azaz az összes ismert kormánypárti kommunikációs panelt, amivel az idős és alacsony végzettségű választópolgárokat riogatni tudják.

2004-ben még Fodor Gáborral együtt dalolászott Halász egy kiállításmegnyitón, a kínosan irritáló vigyorgása már ezen a felvételen is jól kivehető.

Az egykori ultraliberális politikus bejelentése több szempontból is nevetséges lenne, ha közben kétharmados parlamenti többségükkel nem hajtanának végre pontról pontra azt, amivel általában politikai ellenfeleiket vádolják.

Azok a régi szép idők, amikor Orbánék adóforintok helyett legfeljebb Soros pénzét költhették saját hobbijukra

A mostani tömeges néphülyítést abból az alkalomból találta ki a Magyarországot bevándorlókkal elárasztó Fidesz, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője arról beszélt az ATV-n: nem támogatja, hogy az Európai Bizottság megtérítse a magyar kormány számára a határzár építésének költségeit. Arról nem beszélt egyáltalán, hogy elbontaná-e a kerítést.

Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök Facebook-oldalán "hülyeségnek" nevezte a fideszes felvetést, felesége kijelentését pedig lényegében azzal magyarázta, hogy Brüsszel helyett azoknak a kormányközeli vállalkozóknak kellene beszállni a költségekbe, akik szétlopták a titkosított beruházást.