Azt üzente az egyik EP-képviselő Varga Juditnak, hogy ne mártírkodjon

Varga Judit
Facebook/Orbán Viktor

Jelenleg is zajlik a zárt ülés, ahol EU-s miniszterek vitáznak a magyarországi jogállamiságról és a hetes cikkely szerinti eljárásról. Varga Judit igazságügyi miniszter is jelen van, Twitteren azt írta, hogy

"A tények a mi oldalunkon állnak. Megvédjük Magyarországot!"

Az egyik holland liberális EP-képviselő, Sophie in 't Veld üzent is Vargának, helyretéve azt a Fidesz-kamut, miszerint a bevándorlási politika miatt támadják őket uniós szinten:

"Nem a tömeges bevándorlás ellenzése miatt állítják önöket "pellengérre", hanem az emberi jogok megsértése, a jogállamiság leépítése és az uniós jog megsértése miatt. Ne játssza a mártírt!"

(Euronews)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.