Tarlós István is reagált a Borkai-ügyre

Tarlós István

A budapesti főpolgármester a kormánypárti M1 televízió reggeli műsorában szerepelt, ahol szóba került a győri polgármester botránya is. 

Tarlós István úgy fogalmazott: 

"tudja, engem ezek a napokban napvilágra került történetek elkeserítenek. Mondjuk a győri kevéssé érint, mert az nem Budapesten van."

Példaként hozta fel Karácsony Gergely kiszivárgott hangfelvételét és a kispesti felvételt, ahol kokainozás közben beszélnek korrupció-gyanús sztorikról.

„Egy mondatban utalnék rá, ezeknek a főpolgármester-jelöltje Karácsony polgármester úr.”

A főpolgármester szerint ezek az ügyek az egész politikára, és az egész önkormányzatiságra rossz fényt vetnek, és szerinte nem így működnek az önkormányzatok. Tarlós hozzátette, hogy 30 éve politizál, de ilyen mocskos kampányt még nem látott.

Mint ismert, az utóbbi napokban került nyilvánosságra az Ördög Ügyvédje Blog által több kép -és videofelvétel arról, hogy a győri polgármester feltűnően jól szórakozik fiatal hölgyek társaságában, amely azért is rendkívül visszás, mert a politikus azzal kampányolt az elmúlt hetekben, hogy ő pedáns családapa. Az ügy kirobbanása óta a Fidesz egyelőre kerüli a véleménynyilvánítás, eddig csak a győri KDNP-től futotta egy rendkívül kínos közleményre. 

Uniós támogatást kapott a Borkai-orgia egyik résztvevője

Uniós támogatást kapott testvérével együtt az a lány, aki a fideszes Borkai Zsoltról közzé tett felvételeken szerepel. A Magyar Hang azt írja, hogy a Fejér megyei nő 3 millió forinthoz jutott a fiatalok vállalkozóvá válását segítő program keretén belül, hogy egy menyasszonyiruha-kölcsönzőt indítson.