Tarlós István is reagált a Borkai-ügyre

Tarlós István

A budapesti főpolgármester a kormánypárti M1 televízió reggeli műsorában szerepelt, ahol szóba került a győri polgármester botránya is. 

Tarlós István úgy fogalmazott: 

"tudja, engem ezek a napokban napvilágra került történetek elkeserítenek. Mondjuk a győri kevéssé érint, mert az nem Budapesten van."

Példaként hozta fel Karácsony Gergely kiszivárgott hangfelvételét és a kispesti felvételt, ahol kokainozás közben beszélnek korrupció-gyanús sztorikról.

„Egy mondatban utalnék rá, ezeknek a főpolgármester-jelöltje Karácsony polgármester úr.”

A főpolgármester szerint ezek az ügyek az egész politikára, és az egész önkormányzatiságra rossz fényt vetnek, és szerinte nem így működnek az önkormányzatok. Tarlós hozzátette, hogy 30 éve politizál, de ilyen mocskos kampányt még nem látott.

Mint ismert, az utóbbi napokban került nyilvánosságra az Ördög Ügyvédje Blog által több kép -és videofelvétel arról, hogy a győri polgármester feltűnően jól szórakozik fiatal hölgyek társaságában, amely azért is rendkívül visszás, mert a politikus azzal kampányolt az elmúlt hetekben, hogy ő pedáns családapa. Az ügy kirobbanása óta a Fidesz egyelőre kerüli a véleménynyilvánítás, eddig csak a győri KDNP-től futotta egy rendkívül kínos közleményre. 

Uniós támogatást kapott a Borkai-orgia egyik résztvevője

Uniós támogatást kapott testvérével együtt az a lány, aki a fideszes Borkai Zsoltról közzé tett felvételeken szerepel. A Magyar Hang azt írja, hogy a Fejér megyei nő 3 millió forinthoz jutott a fiatalok vállalkozóvá válását segítő program keretén belül, hogy egy menyasszonyiruha-kölcsönzőt indítson.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.