Uniós támogatást kapott a Borkai-orgia egyik résztvevője

Uniós támogatást kapott a Borkai-orgia egyik résztvevője

Uniós támogatást kapott testvérével együtt az a lány, aki a fideszes Borkai Zsoltról közzé tett felvételeken szerepel. A Magyar Hang azt írja, hogy a Fejér megyei nő 3 millió forinthoz jutott a fiatalok vállalkozóvá válását segítő program keretén belül, hogy egy menyasszonyiruha-kölcsönzőt indítson. Erről egy, a projekttel kapcsolatos interjúban is beszélt testvérével együtt a lány, aki együt mulatott egy luxushajón Győr fideszes értelemben vett keresztény-konzervatív polgármesterével.

Borkai Zsoltról egy erre a célra létrehozott blogon kezdték el közölni a kompromittáló felvételeket. A névtelenségbe burkolózó szerző szerint a kormánypárti szexbuli 2018 pünkösdjén volt egy jachton, míg a lány és testvére történetét 2018 elején mutatta be az egyik országos, fideszes körök tulajdonában álló csatorna.

Továbbra sincs bizonyíték a korrupcióra

A lány már az első napon, vagyis múlt pénteken megjelent fotókon szerepel, amint ott ül azon a bizonyos jachton a győri fideszes polgármester, illetve Rákosfalvy Zoltán ügyvéd és más lányok társaságában. A vasárnap nyilvánosságra hozott, 12 másodperces, konkrét szexuális aktust bemutató videófelvételen viszont nem látszik. A botrány kitörése után a lány közösségi oldalát és vállalkozása honlapját is elérhetetlenné tette.

A magát az ördög ügyvédjének nevező szivárogtató kokainozással és korrupcióval is megvádolta a magát családapaként reklámozó győri polgármestert, de eddig ezekkel kapcsolatos bizonyítékokkal nem állt elő.

A fideszes politikusok és köreik bulikultúráját bemutató blog szerzője ma egy olyan képet posztolt, amelyen a félmeztelen Borkai Zsolt arca látható, egy, a kamerának háttal levő, hiányos öltözetű nő társaságában.