Reagált a győri KDNP Borkai szexbotrányára

""
Borkai Zsolt főállású buibáró
Facebook/Borkai Zsolt

Egyelőre csak Borkai Zsolt magyarázkodott saját, múlt héten kirobbant szexbotrányával kapcsolatban, azonban most úgy tűnik, hogy megszólalt a győri KDNP is. Győr polgármestere egyebek mellett ellenzéki hazugságnak (:D) nevezte a felvételeket, amelyeken vádlója szerint drága prostituáltak társaságában látható.

A győri KDNP Facebook-bejegyzését az Index szúrta ki, a szervezet a felhők közül előtűnő napot ábrázoló kép mellé a többek között olyanokat írt: 

  • Mi nagyon-nagy erőt tudtunk összerakni és mozgósítani az elmúlt évtizedben. Senki nem veheti el ezt tőlünk. Sem személyes indíttatásból, sem semmilyen más okból.
  • A helyi választásokon is meg kell mutatnunk, hogy amit országos politikai és nemzetközi szinten elértünk, azt helyben is képviselni tudjuk!
  • Megvédjük, amit a magunk hitéből és mások bizalmából felépítettünk!
  • A helyi választásokon is meg kell mutatnunk, hogy amit országos politikai és nemzetközi szinten elértünk, azt helyben is képviselni tudjuk!

Konkrétan a szexbotrányt nem említik, pedig érdekes lenne megtudni, hogy a valódi keresztény-konzervatív - ha maradtak még a kormánypártoknál egyáltalán - politikusok mit gondolnak az egészről. A kommentelők viszont kifejtik a véleményüket az kereszténydemokrata álszentségről, a poszt alá folyamatosan érkeznek a kormánypárti viselkedést elítélő hozzászólások:

"Bekokainozott kurvákat baszni berúgva az Audi pénzén szerintetek keresztényi erény? Tényleg elment a maradék józan eszetek, hogy ezt az alávaló gazembert a hit nevében véditek?"

"Azt hiszik az általuk kreált másodlagos valóság és nyilvánosság megvédi őket."