Válasz Online: Borkai fia havi egymilliót kapott a semmiért

Facebook

A 24 éves Borkai Ádám 2015 végétől havi egymillió forintnyi fizetést kap - írja a Válasz Online. Egy olyan céget irányít, amelynek 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban sem volt bevétele. A lap szerint ez arra utal, hogy a tulajdonos csak azért pénzelte a társaságot, hogy legyen miből fizetni Borkai Zsolt fiának.

A vállalkozás neve Akonia Ingatlanforgalmazó Kft., kapcsolódási pontokat is találtak a jachtos partin szintén résztvevő Rákosfalvy Zoltánnal.

Az Akonia székhelye megegyezik az ügyvéd hivatalos irodai címével, a földhivatali nyilvántartás szerint az ingatlan 100 százalékban Rákosfalvyé. A kft. közvetlen birtokosa a luxemburgi Akonia S.A, a cégbíróság dokumentációja szerint a tulaj rendszeres magyarországi meghatalmazottja Rákosfalvy Zoltán.

Újabb videó került elő a Borkai-orgiáról

A Borkai Zsolt jachtos kalandjairól szivárogtató blog új bejegyzéssel bővült, amelyből kiderül, hogy a kezelője egy ügyvéd. A posztban azt is közli, hogy Horvátországban a prostitúció törvényellenes, valamint a hajó típusát, amit Borkaiék használtak: egy Lagoon 450-es katamarán, Dubrovnik környékén. A bejegyzésben egy új videó is látható.