Orbán Viktor "vadnyugati" videóval üzent Jakab Péternek és az ellenzéknek

Orbán Viktor "vadnyugati" videóval üzent Jakab Péternek és az ellenzéknek

A tegnapi nap folyamán a parlamentben nem maradt visszhang nélkül a Jobbik elnöke, Jakab Péter és Orbán Viktor vitája. Magyarország miniszterelnöke most a saját közösségi oldalán közzétette hétfői beszédét összevágva, de úgy, hogy az a Vigyázat, vadnyugat! című, Terence Hill főszereplésével készült 1973-as olasz–francia–jugoszláv western-vígjátékot idézte.

Jakab vs. Orbán: a sas néha szálljon már le a magasból, hogy lássa, hogyan élnek azok, akiket verébnek néz!

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn nem hivatkozhatott halaszthatatlan közfeladatra, és elmondta: a magyar fiatalok a kivándorlással "azt teszik, ami a legjobb nekik". Tudósítás az azonnali kérdésekről. Kemény vita zajlott le hétfőn az Országgyűlésben Jakab Péter Jobbik-elnök és Orbán Viktor miniszterelnök között.

Orbán Viktor valószínűleg nem véletlenül nem töltötte fel a teljes szópárbajt, a miniszterelnök egyik ellenzéki felvetésre sem reagált érdemben, válaszait papírról, többnyire akadozva olvasta.

Nem mindenkinek jön át

Orbán Viktor a Facebook-követőitől rengeteg támogató kommentet kapott, de néhány helyen hiba csúszott a rendszerbe és vannak olyan hozzászólók, akiket nem nyűgözött le sem a kormányfő, sem a videó.

Valaki simán csak beszólt:

komment

A felolvasást és a válaszok hiányát többen firtatták:

komment

Ahogy itt is:

komment

És még egyszer:

komment

Az sem maradt észrevétlenül, hogy az ellenzéki politikusok szavai egyáltalán nem kapnak teret a videóban:

komment