Jakab Péterék leadták Bíró László ajánlóíveit

Jakab Péterék leadták Bíró László ajánlóíveit

Történelmi jelentőségűnek nevezte az október 11-i tiszaújvárosi (Borsod 6.) időközi országgyűlési választást  Jakab Péter, a Jobbik elnöke Facebookon közzétett videójában. Ahogy mondja, nem volt még Magyarországon olyan választás, ahol nem engedtek elindulni egy ellenzéki parlamenti pártot.

A Fidesz most elérte, hogy a Jobbik ne indulhasson. De történelmi jelentőségű ez a választás azért is, mert az ellenzék képes volt nemcsak összefogni, de összezárni is a Fidesz támadásával szemben.

Bár a Jobbik a Kúria döntését követően nem indíthatta el Bíró Lászlót, a neve mégis ott lesz a szavazólapokon öt ellenzéki párt logójával. Az ehhez szükséges ajánlóíveket a mai napon le is adták.

Az október 11-i választáson nem kevesebb múlik, mint a kormány kétharmadának lebontása, ami egy olyan lavinát indíthat el az országban, amely 2022-ben maga alá temetheti az Orbán-rendszert - tette hozzá az elnök.

A fideszes Koncz Zsófia gyerekekkel kampányol Borsodban, és füllentett a polgármesterről is

Ahogyan arról korábban írtunk, Koncz Zsófia le van maradva a Borsod megyei időközi választás kampányában. Ennek fő oka, hogy szinte csak olyan eseményeken szerepel, ahol kontrollált körülmények között, még véletlenül se tehetnének fel neki kritikus kérdéseket. Ilyen volt a legutóbbi szikszói kiruccanása is, ahol a fideszes polgármesteren és a saját kampánystábján kívül más nem volt jelen a városháza irodájában.