Micsoda jutalom: az MLSZ 500 egészségügyi dolgozónak ajánl jegyet a Szuperkupa-döntőre

Micsoda jutalom: az MLSZ 500 egészségügyi dolgozónak ajánl jegyet a Szuperkupa-döntőre

Mindig tudja a kormány, hogyan hálálja meg a sokszor embertelenül sokat, egymás után több műszakban robotoló egészségügyi dolgozók alázatos munkáját.

Az MLSZ Twitter posztjából derült ki, hogy

Csányi Sándor az UEFA elnökével, Aleksander Čeferinnel közösen azt találta ki, hogy 500 belépőt különítenek el a hamarosan megrendezésre kerülő Szuperkupa-döntőre “az önfeláldozó munkát végző magyar egészségi dolgozók” számára.

Jelen állás szerint a Puskás Arénában szeptember 24-én találkozik a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München és az Európa Ligát megnyerő Sevilla. Aleksander Ceferin szerint a koronavírus-válságban fontos teszt lesz a mérkőzés. „Sokat tapasztalhatunk a találkozóból, hogy mit kell tennünk a következő szezonban. De azt mindig szem előtt kell tartanunk, amit a helyi kormányok előírnak, a rendelkezéseket szigorúan be kell tartani” – hangsúlyozta az UEFA elnöke.

Mint ismert, a Puskás Aréna kapacitását csak mintegy 30 százalékosan használják ki. A két résztvevő klub szurkolói 3000-3000 jegyet kapnak. A nézőknek maszkot kell viselniük, fertőtleníteniük kell a kezüket, tartaniuk kell egymástól a megfelelő távolságot, ezenkívül mindenkinek ellenőrzik a testhőmérsékletét.

Magyarországra érkezéskor minden jegytulajdonost kötelező orvosi vizsgálatnak vetnek alá. Fontos, hogy angol vagy magyar nyelvű, 72 óránál nem régebbi negatív koronavírus-tesztre is szükségük lesz az érintetteknek.

(atv.hu)