A brüsszeli parti szervezője: Hogyan tudtuk volna gyorsan odaadni az igazolványainkat, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

A brüsszeli parti szervezője: Hogyan tudtuk volna gyorsan odaadni az igazolványainkat, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

A Blikknek sikerült megszólaltatnia a 29 éves David Manzheleyt, aki a lap cikke alapján azt a brüsszeli partit szervezte, amin Szájer József is részt vett:

Elismerte Szájer József, hogy részt vett a pénteki brüsszeli "bulin"

A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam - ismerte el Szájer József, aki vasárnap hirtelen lemondott EP-képviselői mandátumáról. Szájer arról is beszélt, hogy a rendőrségi igazoltatás után jelezte, hogy képviselő, mert igazolvány nem volt nála. A rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítették, majd hazavitték.

A Blikk szerint a fideszes EP-képviselő nem is volt meghívva, Manzheley előtte nem ismerte őt, eredetileg csak tíz vendéget akart a korlátozások miatt, és arra kérte őket, kizárólag olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavíruson. Végül huszonöten jelentek meg.

A rendőrség kopogtatás nélkül törte ránk az ajtót. Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

- emlékezett vissza a szervező. Azt is elmondta, hogy számos nemzet tagjai voltak a vendégek között, de nem fogyasztottak drogot.

Csak iszogattunk, mint egy kávézóban, és persze, közben a vendégek egymással szexeltek. Nem hiszem, hogy ez büntetést érdemel

- tette hozzá.

Az ügy eddig ismert részleteiről itt írtunk:

A belga ügyészség szerint drogot találtak a "házibulizó" fideszes képviselőnél

A brüsszeli ügyészség közleményt juttatott el a Euronews csatornához. Azt írják, hogy Sz. József EP-képviselő hátizsákjában drogot találtak. Az ügyészség szerint a férfi véres kézzel menekült az orgia helyszínéről, miután lemászott az ereszcsatornán. A Brüsszeli Ügyészség közleménye szerint 20 ember ellen indult eljárást a brüsszeli orgia helyszínéül szolgáló lakásban.