Önnek is hiba akadt az oltási regisztrációjában? Ide telefonálva jelezheti

Önnek is hiba akadt az oltási regisztrációjában? Ide telefonálva jelezheti

Az oltandók a 1818 telefonszámon és emailen is kérhetik a pontatlanul regisztrált adatuk javítását - közölte a Koronavírus Sajtóközpont szombaton az MTI-vel.

Pénteken a kormányzat lemondta a hétvégére tervezett oltási kampányát, mely során 74 ezer adag AstraZeneca-vakcinát adtak volna be. Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában elmondta, hogy azok, akik problémát észleltek, jelentsék azt be az erre a célra létrehozott telefonszámon. Bár a számot a miniszterelnök nem árulta el, mivel nem tudta, kifejtette, hogy Müller Cecília fogja majd közölni az operatív törzs tájékoztatóján, ez azonban nem történt meg.

Bár a tömeges oltás elmarad, de aki megjelenik az oltóponton, megkaphatja az oltást

Címlap Bár a tömeges oltás elmarad, de aki megjelenik az oltóponton, megkaphatja az oltást Ahogy arról beszámoltunk, pénteken a kormányzat lemondta a hétvégére tervezett oltási kampányát, mely során 74 ezer adag AstraZeneca-vakcinát adtak volna be, a 60 év alatti krónikus betegeknek.

Egy nappal később, szombaton végül a Koronavírus Sajtóközpont tette közzé a számot. Azt írják, ha valaki az oltásra történő regisztrációkor pontatlanul adta meg adatát, és emiatt a neki küldött értesítőben téves adatot tapasztal, akkor az ingyenesen hívható 1818 telefonszámon vagy az adatvedelem@neak.gov.hu email címen kérheti a regisztrációkor megadott adatai pontosítását, javítását.

A kormánylap megmutatta a Vakcinainfo SMS-ét, amelyben lemondják a hétvégi oltást

„Tisztelt Oltásra Regisztrált! Tájékoztatjuk, hogy az AstraZeneca-vakcinával hétvégére tervezett oltás technikai problémák miatt elmarad. így az Ön oltására is egy későbbi időpontban, de rövidesen sor kerül. Kérjük, hogy a csütörtökön SMS-ben kapott meghívóját vegye tárgytalannak. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. Üdvözlettel: Vakcinainfo"