Jakab Péter szerint a kormány a válsággal szemben harcképtelen

Jakab Péter szerint a kormány a válsággal szemben harcképtelen

Közösségi oldalán reagált Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje a mai kormányinfón elhangzottakról. 

Jakab Péter arról írt, hogy 

"ismét megtapasztalhattuk, milyen az, amikor a kormány nem a senki által nem látott ún. Soros-tervvel harcol, hanem a mindenki által megtapasztalt válsággal szemben nem tesz semmit."

Egy év felhatalmazás után, ma Gulyás Gergely tájékoztatást adott a legújabb kormánydöntésekről - írja az ellenzéki politikus, aki aztán fel is sorolta a mai kormányinfó főbb pontjait.

  • E szerint döntöttek arról, hogy tartsuk be a szabályokat.
  • Arról nem döntöttek, hogy Orbán kedvenc luxusgépe meddig repkedhet a Budapest-Dubaj-Maldív-szigetek vonalon NER-huszárokkal a fedélzetén.
  • Döntöttek arról is, hogy ne csináljunk politikai kérdést az oltásból, majd Gulyás gyalázta az ellenzéket.
  • Döntöttek arról is, hogy továbbra is együttéreznek a bajba jutott vállalkozókkal és dolgozókkal, emellett arról is döntöttek, hogy a gazdaság megmentéséhez elegenedőek az eddigi döntések.
  • Továbbra is lehet felvenni hitelt a bizonytalanra. Hogy a lassan félmillió munkáját vesztett magyar miből éljen meg, arról nem született döntés. Arról viszont igen, hogy az egészségügyben minden rendben van, épp csak arról kell lassan dönteniük az orvosoknak, hogy kit kapcsoljanak le a lélegeztetőgépről, mert nincs már elég kapacitás

- összegezte Jakab Péter, hozzátéve: hogy lehet-e idén érettségit tartani, arról nem született döntés, és hogy nyithat-e az ország húsvétkor, azt sem tudja még eldönteni a kormány.

"Hogy kormány minek van, azt ezek után mindenki döntse el maga..."

- zárta bejegyzését a Jobbik politikusa.

Ma ismét megtapasztalhattuk, milyen az, amikor a kormány nem a senki által nem látott "Soros-tervvel" harcol, hanem a...

Közzétette: Jakab Péter – 2021. március 11., csütörtök