A fideszes Kovács Sándor a korrupciós botrányok miatti zavarában a mi hazánkos "ellenfelével" egyeztetett?

A fideszes Kovács Sándor a korrupciós botrányok miatti zavarában a mi hazánkos "ellenfelével" egyeztetett?

Kovács Sándor fideszes országgyűlési képviselőnek nemcsak az ügyei, de a Facebook-oldala is figyelemreméltó. Ma például kirakott néhány képet egy megbeszélésről, azzal a kommentárral, hogy "az M49 gyorsforgalmi út Ököritófülpös - Csenger (Országhatár) szakasz engedélyezési tervének tájékoztatásán vettem részt a települések érintett polgármestereivel és más közéleti szereplőivel".

Kovács Sándor sárga felsőben, Apáti István Fradi-védőmaszkban látható

Újabb nyomozásban lehet érintett Kovács Sándor fideszes képviselő, most egymilliárd forintnyi közbeszerzésről van szó

Újabb fideszes korrupciós botrány kezd kibontakozni, ezúttal a 24.hu információi szerint Kovács Sándor országgyűlési képviselő lehetséges érintettségével rendelt el nyomozást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ügy lényege, hogy a képviselő ismerősének, barátjának cége néhány év alatt egymilliárd forintnyi közbeszerzést nyert el a térségben.

Ez elvileg jól hangzik, csakhogy van néhány eltérés a valóság és a fideszes politikus közlése között. Ugyanis a fotón (és ezáltal a megbeszélésen) nincs ott sem Ököritófülpös polgármestere, Kukucskáné Laboncz Márta, sem pedig Csenger polgármestere, Forján Zsolt. Mindössze egy településvezetővel egyeztetett Kovács Sándor, Porcsalma első emberével, Kanyó Imrével. 

A fideszes Kovács Sándor szerint az amputált közgazdászoknak nincs egészségkárosodásuk

Egészen döbbenetes kijelentést tett az Országgyűlésben Kovács Sándor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fideszes parlamenti képviselő csütörtökön. Az általa elhangzottakat tartalmazó hangfelvételt a Magyar Hang publicistája tette közzé közösségi oldalán. Kovács a foglalkoztatási felülvizsgálatról beszélt az egészségkárosodás összefüggésében: Hadd világosítsam meg, hogy a foglalkoztatási felülvizsgálat mit is jelent: ha egy embernek a lábát leamputálják egy baleset miatt, és az az ember gépkocsivezető volt, akkor ő száz százalékos rokkant, az egészségkárosodás mértékének figyelembe vételével.

Viszont ott volt Apáti István, a Mi hazánk országgyűlési képviselője, aki nem mellesleg tegnap jelentette be, hogy ő is elindul Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5-ös számú egyéni választókerületében - azaz (elvileg) Kovács Sándorral szemben.

Összenőtt, ami összetartozik, így asszisztál és tárgyalgat a Fidesz és a fiókpártja, a KDNP helyében kezdenék féltékeny lenni

- reagált lapunkra Földi István, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje. Apáti Istvánnal kapcsolatban inkább az a kérdés, hogy ő kit hív ki, és kivel van - hangsúlyozta. 

S hogy miért született meg Kovács Sándor mai bejegyzése, amelyben a legkevésbé szerepelnek az érintett települések polgármesterei, viszont ott van egyedüli nem kormánypárti politikusként Apáti István, arra Földi Istvánnak is van egy elmélete:

"A képviselő úr a körülötte kialakult korrupciós botrányok miatti zavarodottságában már azt sem tudja, hogy mit posztol a Facebookra."