Vajon most mire készül Jakab Péter?

Jakab Péter, börtönválogatott
YouTube

Rejtélyes fotóval jelezte a Facebookon Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, hogy újra valami fricskán töri a fejét. A rendszeresen karcosan fogalmazó ellenzéki vezető a szegedi Csillag börtön előtt lőtt egy fotót, melyhez azt fűzte:

Viszontválasz a szegedi Csillagbörtönnél.

A #fizessenekmegatolvajok hashtag alapján arra tippelhetünk, a „börtönválogatott edzőtáboránál” járva újra a korrupció elleni harc jegyében lesz látványos akciója.

Jakab néhány hete azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy – miután Kövér László házmester házelnök kikapcsolta Jakab parlamenti mikrofonját – „Fizessenek meg a tolvajok!” feliratot vetített a Parlament falára Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc képével illusztrálva.

Jakab Péter: Kövér úgy gondolta, Házon belül nem lehet kimondani az igazat. Úgy döntöttem, akkor azon kívül fogom

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc arca volt látható "Fizessenek meg a tolvajok!" felirattal a Parlamentre vetítve szerda hajnalban. A készenléti rendőrség is a helyszínen volt, Jakab Péter, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje pedig az N1TV-nek elmondta, miért választotta a véleménynyilvánítás ezen formáját.