Itt az applikáció, amivel élőben követheti kedvenc oligarchiáinak magánrepülőgépes útjait

nertrekker, applikáció,
Google Play áruház

Megjelent a Jobbik legújabb telefonos applikációja, a NERtrekker, mellyel bárki élőben követheti Orbán Viktor kedvenc oligarchiáinak luxus magánrepülőgépes útjait. Az applikáció érdekessége, hogy akár élőben is nézhetőek azok a több milliárdos repülőgépek, amelyeket a Fidesz pénzemberei egyébként a nyilvános csatornákról letiltottak - írja a párt pénteki közleményében.

Most már viszont nem tudnak tovább bujkálni, mert a NERtrekkerrel – push üzenet formájában – azonnal értesítést is kapunk, amint az egyik repülőgép felszáll.

 

További érdekesség, hogy az „Útvonaltörténet”-re kattintva visszamenőlegesen is megnézhetjük, hogy épp hova és mikor repültek a Magyarország kifosztásából szerzett milliárdjaikkal - teszik hozzá.

Az app letölthető Androidra és iPhone készülékekre egyaránt a szokásos áruházak egyikéből (Play Áruház, illetve App Store), a NERtrekker kifejezésre keresve.

Az oligarchák luxusrepülővel megtett útjanak száma az elmúlt hónapokban igencsak megugrott, így az applikációval biztosan lesz mit nézni a jövőben is. Orbán embereinek utazásairól ide kattintva tájékozódhat.