Mindennapi 2Rule: Bayer Zsolt furcsa adaléka

Ez még csak a kezdet?

Nagyon védi az adóforintjainkból fenntartott kormányzati kommunikációs agytröszt a 2Rule-t, tegnap Szöllősi Györgynek kellett megszólalnia a Nemzeti Sportban, ma pedig Bayer Zsoltnak a Magyar Időkben. A két publi eltérő módon volt támadó jellegű, ugyanakkor egy egyezőséget mindkét megrendelt cikkben találhatunk (pontosabban nem találhatunk), ugyanis egyik kormánypárti sajtómunkás sem merte leírni a 2Rule tulajdonosának, Mészáros Lőrincnek a nevét (jó, Szöllősi esetében ez valamelyest érthető, hiszen Mészárosé a Nemzeti Sport is).

Nem is lesz olcsóbb a 2Rule, mint a multik meze?!

Lapunk is beszámolt arról, hogy Mészáros Lőrinc sportújságának főszerkesztője, Szöllősi György keményen nekiment azoknak, akik szerint nem Mészáros Lőrinc mezében, a 2Rule-ban kellene játszania a magyar labdarúgóknak. Az írást ezúttal Szöllősi György főszerkesztő, Orbán Viktor hűséges rajongója jegyzi.

Szó se róla. Bayer Zsolt viszont ismét távlatokban gondolkozott, most jobb híjján a hétvégén megtépett mezzel kapcsolatban:

"És akkor végül egy kis adalék, hogy ne mondjam, tanulság a tanmeséhez: jó tudni, hogy Olaszországban soha nem fog tendert nyerni mondjuk a rendőrségi autók beszerzésére a Ford vagy a Mercedes, csak a Fiat és az Alfa Romeo; és ugyanez a helyzet Németországban is, ugyanis ott soha nem fog Fiattal és Alfával járni egy rendőr sem szolgálatba; Franciaországban pedig csak francia autó fog győzni."

Lesz Mészáros autómárka is?! És ha igen, akkor bemondásra zajlik majd a rendőrség közbeszerzési eljárása is?