8 millióan élünk Magyarországon?

Kubatov szerint az UEFA-t nem fogja érdekelni, hogy kipottyanunk. A Kubatov-lista naprakészebb, mint a KSH?

Kubatov szót ejtett az elmúlt időszakban elért eredményeiről, és hangsúlyozta azt is, hogy nem fog engedni a tiltakozó szurkolókkal szemben, mert feltett célja, hogy megváltoztassa a szurkolói kultúrát. Példaként a Real Madrid lebeg a szeme előtt, ahonnan azért tiltottak ki drukkereket, mert szidták a rivális Barcelona játékosát, Messit.

Szerinte azért van szükség a változtatásra, mert az UEFA is ezt az utat követi, ha pedig nem alkalmazkodunk hozzá,

nem fogja őket érdekelni, hogy egy "nyolcmilliós ország kipottyan".

A KSH 2014. áprilisi adatai szerint 9,877 millióan vagyunk, persze lehet, hogy Kubatov listája ennél sokkal naprakészebb, ami viszont azt jelentené, hogy az elmúlt fél évben csaknem kétmillióan vándoroltak el az országból, esetleg a születések és a halálozások száma alakult az eddigieknél is kedvezőtlenebbül.

Az is lehet persze, hogy az országot vezető Fidesz pártigazgatója még milliós nagyságrendben sem tudja eltalálni, mekkora hazánk lakossága.

(A beszéd során Kubatov egyébként azt is elárulta, hogy több tucat pert indítottak azon sajtóorgánumok ellen, akik negatív színben tüntették fel őt, vagy a Ferencvárost. Reméljük, ezért a mostaniért nem haragszik meg annyira.)

Az ominózus mondatok 40:35-nél hallhatóak.