A gépjármű- és a gyalogosfogalom egyaránt sűrű Mogyoródon a Forma-1-es versenyhétvége miatt

A gépjármű- és a gyalogosfogalom egyaránt sűrű Mogyoródon a Forma-1-es versenyhétvége miatt

A Hungaroring közelében lévő parkolók folyamatosan telnek, a forgalom irányításáról rendőrök gondoskodnak. Komoly baleset szerencsére nem történt.

A gépjármű- és a gyalogosfogalom egyaránt erős Mogyoródon; az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán telítettek a sávok, a haladás viszont folyamatos – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombat reggel a Police.hu-n.

A Hungaroring közelében lévő parkolók folyamatosan telnek a Forma-1-es Magyar Nagydíj versenyhétvégéjének második napjára, a forgalom gördülékeny haladását rendőrök segítik.

Azt javasolták, hogy az érkezők használják a Gratis 1., Gratis 2. és Gratis 3. parkolót is.

Kitértek arra is, hogy a pénteki szabadedzések ezreket vonzottak Mogyoródra, a fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően kiemelt esemény a ring területén és a környező kempingekben nem történt.

A rendőrök szombat reggelig 52 embert igazoltattak, egy esetben szabálysértési feljelentést tettek, három emberrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki. Bűncselekmény elkövetésén egy embert értek tetten, biztonsági intézkedés egy alkalommal történt, ittas vezetés gyanúja miatt egy embert állítottak elő – áll a közleményben.

(MTI)

(Címlapkép: Police.hu)