A közmédia egyik saját helyi operatőrét szólaltatta meg a nemzeti konzultációról

A közmédia egyik saját helyi operatőrét szólaltatta meg a nemzeti konzultációról

Ismét nagyot ment az évi 100 milliárd forintnyi közpénzből működő MTVA. Nem volt könnyű dolguk, de végül csak sikerült megtalálniuk A Tökéletes Nyilatkozót, aki elmondta véleményét a kormány új lakástámogatási programjáról.

A közmédia zalaegerszegi riportjait rögzítő operatőr nyilatkozott az M1 keddi híradójának a nemzeti konzultációról szóló riportban – vette észre a 444.hu.

Ismét nagyot ment az évi 100 milliárd forintnyi közpénzből működő MTVA.

Nem volt könnyű dolguk, de végül csak sikerült Fábián Martin személyében megtalálniuk A Tökéletes Nyilatkozót, aki elmondta véleményét a kormány új lakástámogatási programjáról.

Fábián annak a Zalaegerszegi Televíziónak a műszaki munkatársa, amely szerződésben áll az MTVA-val. Ennek értelmében rendszeresen ellátják anyagokkal a közmédia csatornáit a Zalaegerszegen és a megyében történő eseményekről.

Mindez persze egyáltalán nem érdekelte a szerkesztőket és a nemrég bejelentett nemzeti konzultáció kapcsán a saját munkatársuk arról beszélhetett, hogy „mindenféle segítség, az jó segítség nekünk is, hiszen most a párommal most éppen egy albérletben lakunk, és szeretnénk elindítani a saját életünket most már nagybetűsen”.

Fábián egyébként már korábban is szerepelt köztévés anyagban, 2022 elején, a covid-járvány idején vele mutatták be, milyen népszerűek a helyi kórházban a regisztráció nélküli oltási napok.

A szóban forgó riportot alább lehet megnézni:

(Címlapkép: M1 - Híradó/YouTube)