Lukács László György: A muszlim és ázsiai buszsofőrök alkalmazása is része a fideszes lakosságcserének

Lukács László György: A muszlim és ázsiai buszsofőrök alkalmazása is része a fideszes lakosságcserének

A Jobbik-Konzervatívok frakcióvezetője szerint nemzetellenes cselekedet, hogy a kormány migránsmunkások tömegeivel árasztja el az országot, akik elveszik a magyarok munkáját és letörik a béreket.

Az Alfahír is megírta, hogy a BKK egyik szolgáltatója indonéz és filippínó buszsofőröket fog alkalmazni az általa üzemeltetett budapesti járatokon. A Jobbik-Konzervatívok szerint ez nem járható út. A párt frakcióvezetője hangsúlyozta: ez veszélyes!

A fővárosnak és vezetésének is megálljt kell parancsolnia a migránsmunkások betelepítésének!

Az ellenzéki politikus rámutatott: a kormány ázsiai migránsmunkásokkal árasztaná el az országot. Szerinte ez a nemzetellenes cselekedet a magyar munkaerő lecseréléséhez, a bérek letöréséhez, hosszú távon pedig a kulturális egységünk megbomlásához vezet.

Lukács László György hozzátette: jelenség nemcsak vidéken, hanem Budapesten is érzékelhető. Ennek egyik példája, hogy gőzerővel megkezdték az ázsiai buszsofőrök képzését, akik a fővárosi buszokon, a BKK egyik külső szolgáltatójának alkalmazásában tűnhetnek fel.

Így hamarosan muszlim és ázsiai buszsofőrök is munkába állhatnak az ArrivaBus Kft. által üzemeltetett járatokon, a lehetőséget ráadásul már a BKK is vizsgálja.

A jobbikos politikus nyomatékosította, hogy a budapesti cégeknek, a fővárosnak és annak vezetésének is meg kell értenie, hogy nem az ázsiai migránsmunkások behozatala, hanem a magyaroknak adott tisztességes bér jelenti a megoldást.

A Jobbik-Konzervatívok álláspontja az, hogy ázsiai migránsmunkások helyett normális bért a magyaroknak vidéken és a fővárosban is.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)