A Fidelitas elhatárolódik a hűségtől és a becsülettől :)

Azt írják: "sajtóhírek szerint (mármint a Pesti Srácok szerint) a Jobbik tapolcai jelöltje a Becsület és Hűség szavakat tetoválta a karjára. Ez a két szó a náci SS jelmondata volt. Nem meglepő húzás ez attól az embertől, aki korábban a Facebookra posztolt fajgyűlölő kommentjeiről lett híres."

"Rig Lajos azt állítja, hogy a tetkót (sic) a házasságkötése alkalmából varratta fel, ezt bizonyítja a közbeékelt nonfiguratív szívecske is. Szeretnénk végleg megnyugodni afelől, hogy nem náci jelképről van szó. Náci mondatoknak ugyanis nincs helye a magyar parlamentben. Sem bőrre varrva, sem máshogy."

Csak öreg kommunista ügynököknek, akiknek kilétét sehogyan sem akarja a Fidesz nyilvánosságra hozni.

No de, nem maradt el a válasz sem. A Jobbik válaszközleménye szerint a Fidesz ifjúsági szervezete már nemcsak a becsülettől, hanem saját nevétől (fides = hűség) is el kíván határolódni. Úgy tűnik, ezek az értékek számukra semmit nem jelentenek. Rig Lajos tetoválásáról elmondta már, ami a publikumra tartozik, és azt, hogy a Fidesz tévúton jár, amikor SS-fantomokat kerget.

A Jobbik szerint viszont amivel valóban elő kell állni, ami valóban közügy:

- Elő a politikusok hozzátartozóinak vagyonnyilatkozataival, hogy megbizonyosodjunk: Rogán, Lázár, Szijjártó és a többiek gyanús meggazdagodásukat nem rejtik el családtagjaik neve alatt!

- Elő az ügynöklistákkal, hogy megbizonyosodjunk: Orbán Viktor nem jelentett sem a III/III-nak, sem a III/IV-nek!

- Elő a titkos kapcsolatokkal, hogy megbizonyosodjunk: Veress Áron hamis százeurósainak értéke nem landolt a Fidesz pártkasszájában!

- Elő az indokolatlan titkosításokkal, hogy megbizonyosodjunk: nem a Fidesz-közeli cégek markolnak nagyot a paksi beruházásból!

- Elő a Kubatov-listákkal, hogy megbizonyosodjunk: az eddigiekkel ellentétben nem készülnek csalni a tapolcai választáson!

- sorolja a párt válaszközleményében.