A fővárosból is repül Simicska

A főváros 9 év után rájött, hogy anyagilag és jogilag is súlyosan korlátozza érdekeit Simicska Lajos reklámcége, ezért szerződésbontásra készül. A fővárosi közgyűlés elé két fideszes viszi majd be az előterjesztést a 25 évre kötött megállapodás felmondásáról. A Mahir Cityposter 750 budapesti hirdetőoszlop felett rendelkezik - írja a VS.hu.

Holnap eldől, a főváros kirúgja-e Simicska Lajos reklámcégét a budapesti közterületekről. A portál szerint egy Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes és Kocsis Máté józsefvárosi polgármester, fővárosi rendészeti tanácsnok által jegyzett előterjesztés azt javasolja a közgyűlésnek a szerdai ülésre, hogy bontsanak szerződést a Mahir Cityposter Kft.-vel.

Mint ismert, a céggel még a Demszky Gábor vezette fővárosi önkormányzat 2006. szeptemberében 25 évre szóló szerződést kötött a Simicska-birodalomhoz tartozó Mahir Cityposter Kft.-vel és a tőle független Intermédia Kft.-vel fővárosi közterületi utcabútorok és reklámfelületek telepítésére, üzemeltetésére, hasznosítására.