A Jobbik feljelenti kábszeres ügye miatt Deutsch Tamást

Novák Előd kőkeményen beleszállt a kábítószerest pert elvesztő Deutsch Tamásba.

A közleményben azt írja, egy megdöbbentő rendőri vallomás szerint egy masszázsszalonban és egy kuplerájban tartott razzia során érték tetten Deutsch Tamást, akit azonban mentelmi joga miatt inkább arcát eltakarva kimenekítettek. Pedig tettenérésnél mentelmi joggal rendelkező politikusbűnözőt is elő lehet, sőt elő kell állítani, ezért hivatali mulasztás és bűnpártolás miatt ismeretlen tettesek ellen is feljelentést tesz a Jobbik.

Mint korábban írtuk, az Extacy 2000 night club üzletvezetője tanúvallomása szerint rendszeresen együtt fogyasztott a legdrágább kokainból Deutsch Tamással, aki jelentős mennyiséget vásárolt is tőle.

„A Jobbik felszólítja a Fidesz politikusbűnözőjét: a tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekménnyel ne bújjon a mentelmi joga mögé!” - írta.

Novák Előd Szanyi Tibor szocialista EP-képviselőnek is nekiment. Mint írta,

„Deutsch Tamás az általa indított perben házhoz ment a pofonért, pedig Szanyi Tibor is megmondhatta volna neki, hogy ő nem véletlenül nem perel, ha alkoholistának nevezik.”

A jobbikos politikus szerint Orbán Viktor miniszterelnök emberei, Habony Árpád főtanácsadó és Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos gondoskodott róla, hogy a Fideszről a kupleráj és a kokain jusson eszébe az embereknek. A képviselő ezért írásbeli kérdéssel fordul a kormányfőhöz, hogy végre választ kapjunk: közpénzből finanszírozták-e Habony Árpád elhíresült ibizai útját?

Deutsch Tamástól azt várja a Jobbik, hogy számoljon el, mennyi pénzt költött drogra az elmúlt évtizedekben, mert az közéleti megnyilvánulásaiból is gyakran látszott, hogy túl sok kokaint szívott – fogalmazott élesen a politikus.

A Jobbik felszólítja, hogy mondjon le a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnöki posztjairól, mert szerintük ezekre méltatlanná vált, s az MTK-elnöki, a miniszterelnöki biztosi és a Fidesz EP-képviselői tisztségének megőrzésével beérhetné, „ha azokban a körökben drogos életvitele nem zavar senkit”. Továbbiakban Kövér Lászlótól is reakciót vár a Jobbik arról, hogy „Deutsch Tamás önmegvalósításának erről a formájáról mi a véleménye” - szerepel a közleményben.