A magyaroknak is vannak jogai !

"Az EU a vonatkozó normái alapján köteles ehhez rendkívüli intézkedésként maximális erőforrásokat hazánk rendelkezésére bocsátani"

A szervezet szerint a magyar nemzet jogos védelmi helyzetben van jelenleg és ennek gyakorlását az Európai Unió sem akadályozhatja meg. Nehéz cáfolni azt a vélekedést, hogy az illegális migrációt tudatosan gerjesztik a hagyományos európai nemzeti közösségek felszámolására, az EU vezető államainak és szerveinek cinkos passzivitásával.

A magukat menekültnek állító, többnyire álcázott gazdasági bevándorló tízezrek humanitárius igényei nem csonkíthatják és semmisíthetik meg Magyarország államalkotó közösségeinek és egyéneinek alapvető emberi jogait, így a szabad mozgáshoz, személyes biztonsághoz és szabadsághoz, egészséghez és szociális biztonsághoz való jogot és a közösségi léthez, megmaradáshoz való jogot. A bevándorláshoz való jog nem alapvető emberi jog. A magyaroknak is vannak emberi jogai, amelyek most sérülnek és ezt a liberális „jogvédők” tudatosan elhallgatják - írják.

Kötelezettségek, jogok, és büntetések

A magyar államot tevékeny védelmi kötelezettség terheli ebben a helyzetben: megfelelő hatékonysággal kell fellépnie a törvényes rendet és a polgárok biztonságát fenyegető, elképesztő méretű és hatású illegális migráció ellen. A magyarok emberi jogainak védelmezéséhez nélkülözhetetlen az államhatár védelme. Mindezért támogatjuk a Honvédség határaink védelmét célzó, törvényes keretek közötti felhasználását és az eddiginél sokkal szigorúbb fellépést az embercsempész bűnözőkkel szemben is.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy aki hazánk területén történő jogellenes tartózkodáshoz vagyoni haszonszerzés végett segítséget nyújt, az a két évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett, jogellenes tartózkodás elősegítése vétségét követi el. Az érintett határszakasz kerítéssel és határvédelemre felkészült erőkkel való védelme szükséges és indokolt, emiatt hazánk nem marasztalható el. A határ jogellenes átlépése, illetve a határzár megrongálása büntetendő. Menekülttáborok létesítése csak a határövezetben, lakott területen kívül és zárt működéssel indokolt. Szükséges, hogy a rendészeti szervek adjanak pontos tájékoztatást a sokszor dezinformált migránsoknak jogaikról és kötelezettségeikről.

Emlékeztettek: sokadszorra már a történelemben Európát is védjük, ezért az EU a vonatkozó normái alapján köteles ehhez rendkívüli intézkedésként maximális erőforrásokat hazánk rendelkezésére bocsátani, mivel ezt eddig nem tette meg, követelni kell. A szükséghelyzet kezelésére alkalmatlan Dublin III. rendeletet - amely lehetővé teszi, hogy később hazánkba tízezres nagyságrendben történjen visszatoloncolás - meg kell változtatni, illetve alkalmazását fel kell függeszteni. Az ENSZ menekültügyi szabályai is gyökeres átalakításra szorulnak.

A teljes közleményt a Nemzeti Jogvédő Szolgálat honlapján olvashatják el.