A Mészáros-közeli új-Közgép ismét tarolt

A Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő honlapján közzétett eredményekből az olvasható ki, hogy a munka 30 kilométeres útszakaszt jelent, 52,1 milliárd forintért. A cég egy másik sikeres vállalkozással, az EuroAszfalt Kft.-vel együtt végezheti el a feladatot.

Az Index ezzel kapcsolatban azt írja, a nyertes vállalkozókkal december elején köthetik meg a szerződést, maga a kivitelezés pedig 2017 elején várható, amikor már az időjárás is alkalmas lesz a feladatvégzésre. Így a teljes szakasz 2019 harmadik negyedévére fejeződhet be.

A Duna Aszfalt az M44-es más szakaszain is nyert, többek között ők csinálhatják a Tiszakürt és Kondoros közötti 62 kilométeres részt, 100 milliárd forintos költségvetésből.

Találja ki, ki nyerte az M44-es építését

Azt ugyanis a Duna Aszfalt vezette konzorcium építheti.A 62 km hosszú szakasz építése három ütemben valósul meg. Az új nyomvonalon, 2×2 forgalmi sávos kiépítésű gyorsforgalmi úton 4 különszintű csomópontot, 44 alul- és felüljárót, Cserkeszőlőnél és Kondorosnál egyszerű, Szarvasnál komplex pihenőt alakítunk ki.