A miskolci polgármester címéről érkeztek levelek a kitálaló vállalkozóhoz

Azóta olyan levelek jutottak a Jobbik birtokába, amelyeket a polgármester e-mail címéről küldtek Lakatosnak, tájékoztatta a sajtó képviselőit Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője. Mint mondta, az egyik levélben Kriza titkárságvezetője a Lakatossal való együttműködésről ír, egy másikban pedig Lakatos feleségének munkavállalási papírjait, angliai repülőjegyek másolatait és Lakatos embereinek az adatait kérik a nyíregyházi vállalkozótól.

Hihető, hogy Kriza Ákos nem tudja, hogy az e-mail címéről kinek, milyen leveleket küldenek el, és így nem ismeri Lakatos Miklóst? Hihető, hogy az önkormányzatnak semmilyen hivatalos kapcsolata nem volt Lakatossal? - tette fel a kérdést a képviselő. Közölte, a Jobbik magyarázatot vár: miért küldenek az önkormányzat első emberének hivatali e-mail címéről Lakatosnak olyan leveleket, amelyekben együttműködésről – ezek szerint nem hivatalosról – írnak, illetve szokványosnak nem mondható információkat kérnek a vállalkozótól?

Jakab Péter elmondta, a miskolciak tudni szeretnék, milyen együttműködés volt a városvezetés és a fideszes önkormányzatot feketekasszával, táskából elszámolás nélkül osztogatott milliókkal vádló Lakatos Miklós között? A rendőrségtől továbbra is választ várnak: van-e a miskolci Fidesznek feketekasszája?