A nap híre: ha ezt a cikket elolvassa megváltozik az élete!

A cikkből kiderül, hogy mekkora nagy bajban vannak a fehérgalléros nácik és az ordas eszmék terjesztői. Nem lőjük le a poént, kattintson!

Meg is találta magának 2015 Magyarországának legégetőbb kérdését, egy olyan közös pontot, ami miatt keményen dolgozó magyarok milliói forgolódnak álmatlanul az ágyukban. 
 
A magyar közélet legmegbízhatóbb mókamestere ugyanis a mozgalom céljaként "a hazai közéletben fellelhető náci eszméket vallók felkutatását és bemutatását" nevezte meg szombati sajtótájékoztatóján.
 
E nemes cél oka pedig az, hogy "azt tapasztalták, hogy amíg a kormány és az ellenzék vitatkozik, a szélsőségesek erősödnek, sőt a fehérgalléros nácik egy része már közhatalommal rendelkezik - vázolta a rémisztő jelent, s finoman sejtette a hideg, sötét, szomorú magyar jövőképet Schmuck Andor, de mielőtt halálra dermednénk a náci veszély láttán elsötétített szobánk magányában, tegyük hozzá gyorsan: a párt elnöke a mozgalmár jó hírrel is szolgált, ugyanis
21. századi választ akarnak adni a problémára.
Schmuck határozott, kemény szavakkal utasította el a nácizmust - ezzel is példát szolgáltatva az olyanok számára, akik nem elég határozottak és kemények a nácizmus ellenében, sőt, noch dazu még együtt is működnek vele!
"Világossá akarjuk tenni: nem tűrjük tovább a fehérgalléros nácizmust - jelentette ki Schmuck, majd hozzátette: a mozgalom bemutatja a választóknak, kik azok, akik kirekesztő, szélsőséges gondolatokat képviselnek, akár egy önkormányzatban, akár az Országgyűlésben, vagy más közhatalmi szervezetben.

Többé nem érnek el országos sikereket

Sajnos azonban,  a kongresszus a mozgalommá alakulással kimondta, hogy lemond a közhatalmi ambícióiról (pedig már csak hajszál választotta el őket a kormányzati stafétától) azaz a jövőben nem indulnak önkormányzati, országgyűlési választáson.
 
Ezzel a dörzsölt Schmuck alaposan kitolt a nácikkal, hiszen - mint mondta -
"így kívánja elejét venni annak, hogy a náci eszméket vallók arra hivatkozhassanak, azért támadják őket, hogy megszerezzék az egyes közhatalmi pozíciókat".
Ügyes! Ezzel pedig végképp kivette a szelet a fasiszták mocskos vitorlájából a szociáldemokrata mozgalmár. 
    
Schmuck végül olyan lényeges kérdésekre is kitért, mint például a mozgalom elnevezése, ami a kongresszus döntése értelmében, a rendkívül egyedi, nem elcsépelt, mégis ötletes és fantáziadús
"Soha többé!" 
lett, és a szervezési munkák után várhatóan két hét múlva mutatják be részletesen a mozgalmat és azt, hogyan kívánnak fellépni a náci eszméket hirdetők ellen.
 
Nem lennénk most fehérgalléros náci.