A nemzeti jogvédők a magyarok oldalán állnak migrációs válságban

Dr. Gaudi Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője kijelentette: fennáll a jogos önvédelmi helyzet

Gaudi, Almási Lajos filmjében összegzi a bevándorlók által megszállt helyszínen a nemzeti jogvédők álláspontját tömeges illegális bevándorlás okozta válsághelyzetről, a teendőkről, a felelősségről és a liberális "jogvédők" kártékony tevékenységéről.
 
A magyaroknak is vannak jogai és nemzetünk jogos védelmi helyzetben van, ehhez rendelt határozott cselekvésre van szükség - fogalmazott az ügyvéd.
 
Az NJSZ közleményében leszögezi,
a tömeges illegális bevándorlás miatt hazánkra példátlan nyomás nehezedik. A magyar államot tevékeny védelmi kötelezettség terheli ebben a helyzetben: megfelelő hatékonysággal kell fellépnie a törvényes rendet és a polgárok biztonságát fenyegető, elképesztő méretű és hatású illegális migráció ellen. Sokadszorra már a történelemben, hogy Európát is védjük, ezért az EU a vonatkozó normái alapján köteles ehhez rendkívüli intézkedésként maximális erőforrásokat hazánk rendelkezésére bocsátani, mivel ezt eddig nem tette meg, követelni kell. A magyarság nemcsak határon innen, de azon túl Délvidéken (Észak-Bácska) is elszenvedője a tömeges illegális migrációnak, amelyet a jelek szerint Szerbiában állami szinten is támogatnak. Mélyen elítéljük azt a liberális „jogvédők” (MHB, TASZ), egyes civil szervezetek és pártok által vallott szemléletet és gyakorlatot, amely kizárólagosan a „szegény, elesett menekültekre" fókuszál és jogaikat az őshonos nemzeti közösség jogai fölébe helyezi.  
A Nemzeti Jogvédő Szolgálat várja azok jelentkezését (njsz@nemzetijogvedo.hu, 30/549-4167), akiket illegális bevándorlók által vagy miatt ér jogsérelem (termény- és egyéb kár, erőszakos bűncselekmény, lakókörnyezeti veszélyeztetettség, közlekedési nehézségek, büntetőeljárás önkéntes védelmi munka vagy nemzeti önvédelemhez kapcsolódó alapvető szabadságjog-gyakorlás miatt stb.), akiknek szakszerű jogi segítséget adunk.
 
Ugyanakkor várják soraikba olyan ügyvéd kollégák jelentkezését is, akik hajlandóak ebben a nemzeti jogvédő misszióban részt venni.
 
Az NJSZ számít magánszemélyek és vállalkozók erkölcsi és pénzügyi támogatására (bankszámlaszám: 11600006-00000000-29912821), mivel a – „menekültek” jogait szinte már a törvényesség határán átlépően védő - bevándorlást elősegítő „jogvédő” szervezetekéhez mérhető, széles hatókörű nemzeti jogvédő munkához ez elengedhetetlen.