Az elmúlt huszonöt év pártjainak bukását a tapolcai választás nyomatékosíthatja

A nemzeti párt véleménye szerint fokozza a kormánypárt felelősségét, hogy épp ez okozta az ajkai kórház túlterheltségét. Az elmúlt tíz év alatt nem létesült állami beruházásból munkahely az Ajkán, Tapolcán, Sümegen és a környező településeken élők részére, így a munkahelyek hiánya nemcsak a Fidesz, hanem a Quaestor-koalíció balszárnya, az MSZP súlyos öröksége és felelőssége is - mint írták.
Szegénységi bizonyítvány az elmúlt huszonöt év pártjai részéről, hogy programközpontú, pozitív kampány helyett az ellenfeleket nem létező szervezetek nevében kiadott szórólapokkal rágalmazzák. A hétvégén épp egy fideszes politikus Szabad Európa Csapatba tartozó ismerőse bukott le ilyen álnéven kiadott, hazug kiadvánnyal.
Rig Lajos, a Jobbik jelöltje viszont előrevivő, pozitív kampányt folytat, melynek középpontjában a munkahelyteremtés, az egészségügy, az infrastrukturális fejlesztések és a turizmus támogatása áll.
 
A közleményben arra is emlékeztetnek: a nemzeti párt jelöltjének már a tapolcai kórházért vívott küzdelemben is több tízezer támogatója volt, akik most is belé helyezik bizalmukat. A Jobbik jelöltje, Rig Lajos az emberek közül való, érti és érzi a választók szavát.