Bencze János: Hibáztunk, amikor hagytuk magunkat "összegyurcsányozni"

Bencze János: Hibáztunk, amikor hagytuk magunkat "összegyurcsányozni"

A Jobbik országgyűlési képviselője szerint az ellenzék teljes összefogásában is hiba volt hinni, ezért a legfontosabb feladat visszaszerezni a választók bizalmát.

Az ellenzéki oldal legfontosabb feladata visszaszerezni a választói elvesztett bizalmát – jelentette ki Facebook-bejegyzésében Bencze János, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Nincsenek illúzióim, ez egy hosszú és kemény út lesz, de éppen ezért kell minél előbb elindulnunk rajta. Az első lépés pedig annak beismerése, hogy hibáztunk. 

Hibáztunk, amikor hittünk az ellenzék teljes összefogásában, és hagytuk magunkat összegyurcsányozni

- folytatta az önkritikát szerdán megosztott posztjában az ellenzéki politikus. Bencze felidézte:

„Fogjatok össze, akár az ördöggel is, csak ezt a rendszert váltsuk le” – hangzott el számtalan választópolgár szájából a nekünk intézett kérés. Nos, mi meghajlottunk a választói akarat előtt, és valóban összefogtunk vele. Ez utólag visszanézve hiba volt. Viszont ami a jövőre nézve a legfontosabb, tanultunk belőle!

"A választói bizalom visszaszerzéséhez ki kell mennünk az emberek közé, és meg kell hallgatnunk a problémáikat, majd ezeket be kell vinnünk a parlament falain belülre. Járnunk kell az országot, beszélgetnünk kell a választópolgárokkal, és igen, össze is kell fognunk egymással! De, amit egy életre megtanultunk: nem mindenkivel!" – hangsúlyozta végül Bencze János.