Berki Krisztiánt szerencséjére eddig csak nőkkel hozták össze

A Bors szerint erősen tartja magát a gyanú, hogy Berki Krisztián félrelépett az Éden Hotel egy stábtagjával.

A Fradi volt vezérigazgatóját a csapat valamelyik harmincas, barna hajú hölgytagjával hozták összefüggésbe, akivel a produkció három hónapig tartó forgatása közben töltött el huzamosabb időt Costa Ricán.

A Borsnak nyilatkozó az ügyet állítólag jól ismerő kibeszélő szerint az első napokban jöttek össze, azóta is tartják a kapcsolatot.

Mindez azért érdekes, mert nem tudni biztosan, hogy Berki kapcsolatban van-e gyermeke édesanyjával vagy nem. Az előbbi feltételezést erősíti, hogy Hódi Pamela közös kislányukkal együtt várta hazatérő párját (?), akivel csókolóztak is a repülőtéren. Berki Krisztián, a nővel közösen vezeti az egyik Éden Hotelhez köthető műsort is.
Berki korábban többször úgy fogalmozott, hogy már nincs együtt gyermeke édesanyjával, de a család a fontosabb.

A celeb emlékeztetett arra, hogy eddig is fűvel-fával összehozták már, eddig nagy szerencséjére csak férfiakkal. Ugyanakkor azt is határozottan kijelentette, hogy profinak tartja magát, ezért stábtaggal vagy játékossal nem flörtöl.

„…rendszerint jön a csalódás: megint engem akarnak kihasználni, csak a testemet akarják”

- kesergett a lapnak a celeb, aki egymillió forintot ajánlott annak, aki bebizonyítja azt, hogy az Éden Hotelben, a múltban összejött valakivel, igaz azt megjegyezte, hogy ez a jövőre nem vonatkozik.

Berki Costa Ricán annyi pénzt keresett, hogy akár harmincszor is kifizethetné a felajánlott „jutalmat.”