Kiakasztotta a szülőket az, hogy a német polgármester mit javasol a gyermekeiknek, ha zaklatják őket a bevándorlók

Többen a lemondását követelik, miután azt javasolja, hogy az iskolás lányok "ne provokálják" a bevándorlókat.

A gyermekek zaklatása kerül elő témaként, és mint az idős férfi elmondja, az unokájával többször előfordult, hogy az iskolába menet bevándorlók zaklatták a menekültszálló ablakából. A kérdése arra irányul, hogy mit tegyenek majd nyáron, amikor értelemszerűen még kevesebb ruha lesz a fiatal lányokon, mire a polgármester szerint a megoldás az, hogy
"ez egyszerű, csak ne provokálják őket, ne sétáljanak ezeken a területeken".
A felháborodás jól hallható a felvételen, többen kiabálják azt, hogy "ez a mi országunk", és a lemondását követelik. "A bevándorlók idejönnek, és nekünk tilos többé sétálni" - panaszkodik a vélhetően a felvételt is készítő férfi. Amikor pedig megjegyzi, hogy az unokáinak abba az iskolába kell járnia, a polgármester azt feleli, hogy nem szükséges, hogy a lányok azt az útvonalat válasszák, mehetnek alternatív útvonalon is. 
 
Később van egy még érthetetlenebb kérdése is a városvezetőnek, amikor azt kérdezi a jelenlévőktől, hogy nem gondolják-e azt, hogy a német állampolgárok között is lehetnek ugyanúgy szexuális zaklatók, mire a korábban hallott nagyszülő csak annyit válaszol, hogy a németek viszont börtönbe mennek ezért, míg a bevándorlók nem. 
 
 
Az illegális bevándorlókkal való konfliktusok mindennaposak Nyugat-Európában, bármelyik menekültszállás közelében elhangozhatott volna ez a szóváltás. Vélhetően egyébként a polgármesternek arra nincs lehetősége, hogy felszámolja a menekültszállást, az viszont egészen arcátlan, hogy az egyetlen javaslata az, hogy kerüljék el a lányok azt az útvonalat, ahol találkozhatnak a bevándorlókkal. Amellett, hogy igen, ez tényleg egy valós tüneti kezelés, de egy városvezető számára ez nem lehet releváns cél, hogy szűkítse a lakosság lehetőségeit, megnehezítse az életüket. Egy jó polgármesternek egészen biztosan nem, de a liberalizmus hamis fogalmaiba szerelmes városvezetőnek lehet. Aztán majd a helyiek eldöntik, hogy gondoskodó vagy liberális polgármesterre van-e szükségük.  
 
[fb_pages_codes:immigration]