Bige László szerint "sátáni döntés" a kormánytól a kötelező oltás felelősségének lerázása

Bige László szerint "sátáni döntés" a kormánytól a kötelező oltás felelősségének lerázása

Bige László nagyvállalkozóval készített interjút a HVG, melyben elöljáróban a műtrágyamágnás arról beszélt, szerinte a hatalom tönkre akarja őt tenni, hogy olcsón megszerezze birodalmát. Ugyanakkor leszögezte, sem eladni, sem bezárni nem akarja érdekeltségeit.

Az első két dózisát követően fertőződött meg a koronavírussal, Bige azonban azt mondja, jól van, s családjával együtt inkább az érdekeltségeit érintő hatósági eljárások viselik meg igazán. Kijelentette, hogy 

nem hajlandó kötelezővé tenni az oltást cégcsoportja dolgozóinál, 

hiszen, mint fogalmazott: 

"sátáni döntés ez, amellyel a kormány le akarja rázni magáról a felelősséget, mint kutya a bolhát".

Vádat emeltek Bige László ellen

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség hűtlen kezelés bűntettével vádolta meg a közismerten ellenzéki érzelmű Bige László milliárdos vállalkozót, valamint öt munkatársát. A vádirat szerint 2 milliárd forinttal károsították meg Bige műtrágyagyártással foglalkozó cégét, miközben a cég vezetője 700 millió forint kenőpénzt is kapott.

A milliárdos arról is színt vallott, a kormánysajtó hiába zengett ettől, ő soha nem támogatta sem Karácsony Gergelyt, sem Gyurcsány Ferencet; magát egy független, szabad gondolkodású embernek tartja, akinek véleménye van.

"Márki-Zay az egyetlen, aki közel áll a szívemhez, mert ő nem egy pártot, egy csoportot, hanem az egész országot képviseli. Ez az ország soha nem volt még olyan megosztott, és soha nem volt olyan mély erkölcsi és morális válságban, mint ma"

– jelentette ki Bige László, akivel az elkészült teljes interjú csütörtökön jelenik majd meg.

HAVAS MEGMONDJA - Bige László továbbra is a Fidesz célkeresztjében van!?

HAVAS MEGMONDJA - Bige László továbbra is a Fidesz célkeresztjében van!?