Brenner Koloman: Tegyük rendbe Budapestet, tegyük rendbe a Lánchíd ügyét!

Brenner Koloman: Tegyük rendbe Budapestet, tegyük rendbe a Lánchíd ügyét!

Karácsony Gergely hallgatásba burkolózik az üggyel kapcsolatban – mutatott rá a Jobbik-Konzevatívok főpolgármester-jelöltje. Szerinte Karácsony már régen tisztázhatta volna magát, ha nem lenne mit takargatnia.

A Lánchíd a főváros és a nemzet egységének a szimbóluma – írta facebook bejegyzésében Brenner Koloman. „Éppen ezért szorgalmazom a botrányos hírek megjelenése óta, hogy tisztázni kell a felújítás körülményeit” – jelentette ki.

Karácsony Gergely azóta is hallgatásba burkolózik az üggyel kapcsolatban. Már régen tisztázhatta volna magát, ha tényleg nincsen mit takargatnia.

A jobbikos főpolgármester-jelölt rámutatott: Karácsony ehelyett inkább azt az utat választotta, hogy Budapestet továbbra is politikai csatatérnek tekinti, ahol mindenre csak ő tudja az egyetlen és megkérdőjelezhetetlen megoldást, aki pedig ezzel nem ért egyet, az a főváros ellensége és innentől kezdve párbeszédet sem hajlandó folytatni a Párbeszéd-Zöldek nevű párt főpolgármestere.

„Sajnos ismerjük már a magyar politikai életben ezt a hozzáállást, a fideszes egypárti túlhatalom logikája ez” – érvelt Brenner. Leszögezte:

Karácsony Gergelynek alternatívát kellett volna mutatnia, ehelyett fideszes módszereket alkalmaz!

Vannak azonban még olyanok, akiknek Budapest és a budapesti polgárok az elsők és nem a még el sem ejtett medve bőrén marakodnak – emlékeztetett a jobbikos politikus. „Mi nem pártok és politikusok ellen, hanem a korrupció ellen harcolunk” – hangsúlyozta. Hozzátette: egy kiegyensúlyozott polgári demokráciában nincsen különbség korrupció és korrupció között, a politikai szereplők viszont a választópolgárok érdekeit szem előtt tartva meghallgatják egymást.

A Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje pénteken „a budapesti kerékpáros közlekedés néhány silány, érthetetlen vagy egyenesen veszélyes fejlesztésénél is járt:

A kerékpáros közlekedést fejleszteni kell, de nem a biciklisek testi épségét veszélyeztetve

– jelentette ki.

(Címlapkép: Brenner Koloman/facebook)