Még mindig nem mentek szabadságra a Fidesz plakátrongálói

Újabb "csík" jobbikos plakátot csúfítottak el.

Ezúttal Budapest III. kerületében szúrta a kormánypárt lelkes rajongóinak szemét a "Magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel" szlogen. A Nagyszombat utcai buszmegálló közelében lévő parkoló oldalára kiplakátolt jobbikos anyagok közül kilencet fújtak, illetve öntöttek le fekete festékkel.

Egyedül azok a plakátok úszták meg az Orbán-rajongók gerinctelen akcióját, amelyek a villanyoszlopok, így az éjszakai közvilágítás közelében vannak. Látszik, hogy a rongálók már csak a teljes sötétségben érzik biztonságban magukat, így valamelyest már érthető a pártpreferenciájuk...

Információink szerint egyébként ezen a közterületen az eddigi kampányanyagokat is rendszeresen fekete festékkel csúfították el.

Hiába van nyár és kuka meleg, a fideszes rongálók nem nyughatnak - Mínusz öt Jobbik-plakát

A szorgalmas egyén, vagy egyének valószínűleg nem tudták mire ellőni a "Ti dolgoztok - Ők lopnak" kampányra felvásárolt több hektónyi festéket, piros-fehér-zöld színeket pedig drága lett volna venni erre a két hétre, amíg életbe nem lép az ellenzéki párt által alkotmányellenesnek titulált plakáttörvény.Így jobb híján feketével igyekeztek eltüntetni a leendő jobbikos kormányzás irányvonalait: