A tojás nem volt elég, tejet is oszt a szavazatért a fideszes politikus

Azt nem árulta el, pontosan mennyibe került az akció.

A Fidesz képviselőjelöltje ezúttal is feltüntette nevét és párthovatartozását a csomagoláson, akárcsak a tavaly kiosztott tojások dobozain, bár szerinte

ez az akció sem a kampány része.

Bár a politikus azt állította, hogy saját vagyonából fedezte a gyomorforgatóan primitív szavazatvásárló megmozdulást, a HírTV-nek azt már nem akarta megmondani, pontosan hány forintot költött a "jótékonykodásra".

Bajkai állítólag vidéki gazdáktól szerezte be az osztogatni való tejet.

Add a voksod húsz tojásért?!

Szintet léptek a kormánypártok a nélkülözők megnyerésében. A választások közeledtével megszaporodnak a politikusok által szervezett étel-, élelmiszerosztások.A miheztartás végett felmatricázták Bajkai István fideszes politikus, Orbán Ráchel jogi képviseletét is ellátó ügyvéd nevével azokat a tojásos dobozokat, amelyeket rászorulóknak osztottak ki a főváros VI. kerületi önkormányzati ételosztásán - közölte az RTL Klub.

Stummr János, a Jobbik budapesti elnöke szégyenletesnek tartja Bajkai akcióját. A politikus Facebook bejegyzésében úgy fogalmaz:

Egy röpke pillanatig elfeledheti majd, hogy milyen nyomorúságos bérért kell nap mint nap beállnia a robotba. Míg kortyint a tejből, nem emészti majd magát, hogy milyen nagy szükségük lenne végre egy normális családi otthonra. Amikor érzi majd a kiváló minőségű termelői tej selymességét a szájában, higgye el, fittyet hány majd az idős szüleit halálra ítélő kilométeres várólistákra, a gyerekeit gúzsba kötő színvonaltalan oktatásra, a lelket nyomorító magyar rögvalóságra.